Move for Hope

Hope Lohjan tavoitteena on tukea vähävaraisten lasten harrastamista ja kierrättää lahjoitettuja lastenvaatteita ja -tarvikkeita lapsille ja heidän perheilleen.

Move for Hope -hyväntekeväisyystapahtuma järjestetään lauantaina 29.8.2020 klo 15.00 – 16.30.

Tapahtuman tarkoituksena on kerätä varoja Hope -yhdistykselle lasten liikuntaharrastustoiminnan tukemiseksi. Tapahtumassa Hope ottaa myös vastaan keräyksenä liikuntavälineitä, kuten erilaisia palloja, mailoja, nappiksia, uimavälineitä yms. Välineet voivat olla uusia tai hyväkuntoisia käytettyjä välineitä. 

Liikuntamuotoina tapahtumassa on erilaisia ohjattuja jumppia (3×30 min), maastopyöräilyä, juoksua ja kävelyä. Voit valita mieluisimman tai kokeilla vaikka useampaa.

Miten varoja kerätään?

🏃 Juosten tapahtumaan osallistuvat keräävät jokaisesta juoksemastaan 1 km kierroksesta 1 € Hopelle! Tapahtumaan voi osallistua myös kävellen!
🚴‍♂️ Maastopyöräilijät kiertävät Lohjanharjun MTB-reittiä ja keräävät jokaisesta kilometristä 1 € Hopelle – eli 8 € / kierros!
💪 Jumppaajat keräävät Hopelle yhden lasten uimalipun / 30 min jumppa.

Tapahtuman facebook-sivulle pääset tästä. Tapahtumaan on vapaaehtoinen pääsymaksu.

Tapahtumaa sponsoroimassa:

SSO, Ermacon, Tammerbitumi, Vappulan Metalli, Nurmijärven mosaiikkituote, Ideaviihde, Lohja Trails, Bonne Juomat Oy, InterSport Lohja, FC Saukkolan Pallo.