Move for Hope

Move for Hope -hyväntekeväisyystapahtuma järjestetään Harjun Urheilukeskuksella 5.6.2019 klo 18.00 – 19.30. Tapahtuman tarkoituksena on kerätä varoja Hope -yhdistykselle lasten liikuntaharrastustoiminnan tukemiseksi.

Liikuntamuotoina tapahtumassa  on tanssi, maastopyöräily, juoksu ja kävely, joista voit valita mieluisimman tai kokeilla vaikka useampaa!

Osallistuminen

Osallistumismaksu 5 € / hlö. Tapahtuman tuotto menee kokonaisuudessaan Lohjan Hope ry:lle. Ei ennakkoilmoittautumista. Osallistuja voi itse valita mihin liikuntamuotoon hän osallistuu ja liikuntamuotoa voi halutessaan vaihtaa välillä. Tapahtuman osallistujille on tarjolla vettä ja energiajuomaa.

Tanssi

Tanssia ovat ohjaamassa Liikunta- ja hyvinvointikeskus Aplicon ja Lohjan Liikuntakeskuksen ohjaajat. Tanssilajeina ovat Zumba® ja Lavis®.

Pyöräily

Pyöräreitti kulkee Harjun maastopyöräilyreittiä pitkin. Pyöräilijöillä tulee olla kypärät päässä. Pyöräilyssä on mukana Lohja Trails.

Juoksu / kävely

Juoksijat ja kävelijät kulkevat tapahtumassa samaa, noin kilometrin mittaista reittiä, joka koukkaa Harjun hiekkakentältä metsän puolelle.

Ilmoittautuminen tapahtumaan

Tapahtumaan ei ole ennakkoilmoittautumista, vaan kaikki osallistujat (yrityksien, seurojen ja yhdistysten kautta osallistuvia lukuunottamatta) ilmoittatutuvat paikan päällä ennen tapahtuman alkua. Tapahtuma-alue ja ilmoittautuminen avataan klo 17.00.

Osallistumismaksun voi suorittaa seuraavilla tavoilla:

  • käteisellä tapahtuma-alueen ilmoittautumispisteisiin
  • Neidonkeitaan kassalla (vain korttimaksut!)
  • tilisiirrolla etukäteen FI72 5630 0020 2814 13, viite 1957 – kuitti maksusta näytetään ilmoittautumisen yhteydessä!

Suosittelemme käteistä tai tilisiirtoa osallistumismaksun maksamiseen. Kannattaa tulla ajoissa paikalle, sillä ilmoittautumisessa voi olla ruuhkaa.

Yrityksille, seuroille ja yhdistyksille

Yritykset, seurat ja yhdistykset voivat ilmoittaa useampia henkilöitä tapahtumaan kerralla. He voivat maksaa osallistumismaksun Hopen tilille (FI72 5630 0020 2814 13, viite 1957) ja kuittia vastaan noutaa pääsyliput tapahtumaan Lohjan Liikuntakeskuksen toimistolta sen aukioloaikoina (osoite: Runokatu 1, 08100 Lohja, avoinna ma – pe klo 9.00 – 15.30, suljettu 30. – 31.5.). Pääsyliput voi jakaa etukäteen osallistujille. Osallistujat vaihtavat tapahtumapaikalla pääsyliput leimoihin ilmoittautumispisteissä. Mikäli osallistumismaksut maksetaan vasta tapahtumapaikalla, voi ilmoittautumisen hoitaa suoraan ilmoittautumispisteillä, jolloin osallistujat saavat suoraan leimat.

Tapahtuma-alue

Tapahtuma järjestetään Harjun hiekkakentällä. Tapahtuma-alueelle voi tulla kannustamaan ja kannattamaan, vaikkei liikuntaosuuksiin osallistuisikaan. Tapahtuma-alueella on puffet ja tapahtuman tuotto menee kokonaisuudessaan Lohjan Hope ry:lle.

Liikuntavälinekeräys

Tapahtumassa on myös liikuntavälinekeräys, johon voi tuoda kesän liikuntavälineitä, kuten erilaisia palloja, mailoja, nappiksia, uimavälineitä yms. Välineet voivat olla uusia tai hyväkuntoisia käytettyjä välineitä.

Tapahtumaa tukemassa ovat

  • Liikunta- ja hyvinvointikeskus Aplico
  • K-Supermarket Lempola
  • Tammerbitumi
  • Lejos Oy
  • Team Sportia Lohja