Padelonia

Padeloniaan voi tällä hetkellä varata perheliikunnan yksittäisvuoroja.

Lisätietoja perheliikunnan vuorojen varaamisen tiedotteessa.

* * *

Aukioloajat: vuorot varattavissa joka päivä ympäri vuorokauden
Vakiovuorokausi: 31.8.2021 asti (alkamisaika ilmoitetaan erikseen)
Osoite:
Levysepäntie 16, 08150 Lohja
Asiakaspalvelu: p. 044 374 1813 (Sporttikeskus Tennari) ma-pe klo 8.00–21.00, la klo 9.00–17.00 ja su klo 9.00–21.00

Padelonia on Lohjan Liikuntakeskus Oy:n padel-halli Lohjan Pappilankorvessa. Padel on nelinpelinä pelattava mailapeli, jossa yhdistellään tenniksen ja squashin ominaisuuksia. Padel-kenttä on rajattu seinillä, joita voi hyödyntää pelissä. Kentän pinta on keinonurmea.

Padeloniaan kuljetaan pin-koodilla, jonka saa varauksen vahvistuksen yhteydessä. Hallin päädyssä on pysäköintialue.

Vuorojen varaaminen

Padeloniaan voi varata yksittäisiä vuoroja tai vakiovuoron. Vuorot alkavat tasatunnein ja vuoron voi varata niin moneksi tunniksi kuin haluaa.

Yksittäisvuoron varaaminen

Yksittäiset vuorot varataan varausjärjestelmän kautta korkeintaan 14 vuorokauden päähän. Vuoro maksetaan varaamisen yhteydessä verkkomaksuna. Maksun jälkeen varaaja saa vahvistusviestin yhteydessä pin-koodin, jolla kuljetaan padel-halliin. Yksittäisvuorojen varaaminen alkaa, kun halli avataan.

Vakiovuoron varaaminen

Hae vakiovuoroa sisäliikuntatilojen vakiovuorohakulomakkeella. Sisäliikuntatilojen vakiovuorojen hakulomakkeet ja niiden lisätiedot löytyvät hakulomakkeet-sivulta.

Vakiovuorokausi alkaa heti, kun liikuntatilat päästään avaamaan ja se jatkuu 31.8.2021 asti. Vakiovuoro on voimassa koko vakiovuorokauden, myös juhlapyhinä. Hakulomake käsitellään ja siitä lähetetään vakiovuoropäätös sekä toimintaohjeet padel-hallille.

Myönnetty vakiovuoro voidaan perua 14 vuorokautta päätöksen antamisesta. Tämän jälkeen vakiovuoro on sitova, eikä sitä voi perua muuten kuin lääkärintodistuksella. Vakiovuorot laskutetaan kuukausittain ja vakiovuoron omistaja on velvollinen maksamaan vuoron.  Yksittäisiä vuoroja vakiovuoron sisältä voi halutessaan laittaa myyntiin. Vuorojen myyntiinlaittaminen tapahtuu soittamalla Tennarin asiakaspalveluun.

Hinnasto

Perustuntihinta 24 € / h: ma – pe klo 6.00 – 16.00 ja klo 22.00 – 6.00
Prime time -hinta 32 € / h:  ma – pe klo 16.00 – 22.00 ja la – su klo 6.00 – 24.00