Lohjanjärven Ympäripyöräily

Tänä keväänä Lohjanjärven ympäripyöräily tullaan jälleen toteuttamaan omatoimipyöräilynä 20. – 21.5.2022 välisenä aikana. Jokainen pyöräilijä voi siis hypätä pyörän selkään juuri silloin, kun itselle sopii!

Ympäripyöräilyyn ilmoittautuminen
Pyöräilyyn voi ilmoittautua mukaan ilmoittautumislomakkeella.
Ilmoittautumisen jälkeen saa sähköpostiin vahvistusviestin. Viestiä ja pyöräilykypärää näyttämällä saa taukopaikalta taukoeväät.

Reitti lähtee Lohjan jäähallilta (Rajavartiostonkatu 1).
Reitin pituus on noin 68 km.
Katso tästä pyöräilykartta 2022

Ensimmäinen taukopaikka on tuttuun tapaan Karjalohjalla, Unkan baarilla (Keskustie 57). Unkan baarilla tarjolla munkkikahvit.
Pyöräilijät pääsevät nauttimaan munkkikahvit Unkalla suraavasti;
pe 20.5. klo 14.00 – 18.00 (baari avoinna klo 10.00 – 20.00)
la 21.5. klo 10.00 – 17.00 (baari avoinna klo 9.00 – 19.00)

Mustiolla, ennen Mustion patoa voi valita kahdesta eri reittivaihtoehdosta.
Tuttuun tapaan voi polkea suoraan kohti Hankotietä ja sieltä Lohjan suuntaan tai Mustion padolta voi kääntyä vasemmalle (Hållsnäsintie) ja polkea idyllistä maalaismaisemareittiä pitkin, kohti United Gypsies Breweryn- pienpanimon hanahuonetta, jossa sijaitsee toinen taukopaikka.
Mustiolla United Gypsies breweryn – pienpanimon hanahuone (Mustion Ruukinkatu 13) on
avoinna pe 20.5. klo 16.00 eteenpäin ja la 21.5. klo 11.00 eteenpäin.
Pienpanimolla on tarjolla banaania, muut virvokkeet jokainen pyöräilijä kustantaa itse.

Taukopaikalta voi matkaa jatkaa Mustion ruukinkatua, josta käännytään oikealle Yrttitielle ja Yrttitien päästä oikealle Uudensuontielle, joka palaa takaisin padon laitamille. (Huom! Mikäli omalla pyörälläsi ei ole mahdollista ajaa hiekkatietä, voi taukopaikalta palata Mustion padolle samaa reittiä ja jatkaa siitä eteenpäin.)

Omatoimisen tapahtuman vuoksi pyöräilijöitä kehotetaan pakkaamaan omat eväät mukaan sekä varautumaan pyörän perushuolto- ja ensiaputarvikkeilla. Tapahtuman osallistujat polkevat omalla vastuulla ja liikennesääntöjä noudattaen. Pyöräilijöillä on oltava kypärät. Tapahtuman järjestelyissä hyödynnetään QR-koodeja ja nettisivuja, joten suosittelemme osallistujilla olevan älypuhelin mukanaan. Tapahtuma on maksuton. Menopeliksi kelpaa mikä vain mummopyörästä maantiepyörään.