Lohjanjärven Ympäripyöräily

Lohjanjärven Ympäripyöräily järjestetään kahdessa osassa vuonna 2020.

Lohjanjärven ympäripyöräily 40 vuotta!

Lohjanjärven Ympäripyöräily järjestetään tänä vuonna jo 40. kerran!

TAPAHTUMÄPÄIVÄÄ ON SIIRRETTY! Tapahtuma järjestetään Karstuntien kunnostustöiden vuoksi lauantaina 12.9.2020.

Lähtö on Harjun Urheilukeskukselta (Runokatu 1, 08100 Lohja) klo 14.00. Reitin pituus noin 68 km. Reitillä on kaksi taukopaikkaa, toinen Karjalohjalla Unkanbaarilla ja toinen Mustiolla, joissa tarjolla juotavaa ja pikkupurtavaa maksutta. Lisäksi taukopaikoilta voi ostaa lisäeväitä, joten kannattaa varata rahaa mukaan.

Tapahtuma on maksuton – EI ENNAKKOILMOITTAUTUMISTA. Klikkaa tästä Facebook-tapahtumaan!

Menopeliksi kelpaa mikä vain mummopyörästä maantiepyörään.
Tapahtuman järjestää Lohjan Liikuntakeskus Oy yhteistyössä MTB Lohja toy, Lohjan Seudun reservinaliupseerit ry, Länsi-Uudenmaan urheilijat ry ja Unkanbaari.

Omatoiminen Lohjanjärven ympäripyöräily

Perinteinen Lohjanjärven ympäripyöräily järjestettiin tänä keväänä 21. – 24.5.2020 omatoimisena tapahtumana poikkeusolosuhteiden vuoksi. Tapahtuma oli venytetty neljän päivän mittaiseksi, jotta osallistujilla oli mahdollisuus polkea rauhassa itselleen sopivana ajankohtana ja sopivin etäisyyksin.

Tapahtuma keräsi yli 400 osallistujaa ja oli kaikin puolin onnistunut. Lähtö oli Lohjan jäähallilta ja kierros järven ympäri tehtiin tuttua reittiä pitkin Karjalohjan perinteisen taukopaikan Unkanbaarin ja Mustion kautta päättyen Neidonkeitaan edustalle. Loppuviikon säät suosivat pyöräilijöitä ja tapahtuma sujui hyvällä mielellä ja turvallisesti.

Omatoiminen ympäripyöräily oli ensimmäinen Liikuntakeskuksen tällä tavoin toteutettu tapahtuma, mutta positiivisten kokemusten myötä tämän kaltaisia tapahtumia tullaan varmasti jatkossakin järjestämään muiden tapahtumien ohella. Lisäksi suunnitelmissa on järjestää perinteisen Lohjanjärven ympäripyöräilyn 40-vuotisjuhlatapahtuma syksyllä 2020, mikäli olosuhteet sen sallivat.