Lohjanjärven Ympäripyöräily

Lohjanjärven Ympäripyöräily järjestetään kahdessa osassa vuonna 2020.

Omatoiminen Lohjanjärven ympäripyöräily

Perinteinen Lohjanjärven ympäripyöräily järjestettiin tänä keväänä 21. – 24.5.2020 omatoimisena tapahtumana poikkeusolosuhteiden vuoksi. Tapahtuma oli venytetty neljän päivän mittaiseksi, jotta osallistujilla oli mahdollisuus polkea rauhassa itselleen sopivana ajankohtana ja sopivin etäisyyksin.

Tapahtuma keräsi yli 400 osallistujaa ja oli kaikin puolin onnistunut. Lähtö oli Lohjan jäähallilta ja kierros järven ympäri tehtiin tuttua reittiä pitkin Karjalohjan perinteisen taukopaikan Unkanbaarin ja Mustion kautta päättyen Neidonkeitaan edustalle. Loppuviikon säät suosivat pyöräilijöitä ja tapahtuma sujui hyvällä mielellä ja turvallisesti.

Omatoiminen ympäripyöräily oli ensimmäinen Liikuntakeskuksen tällä tavoin toteutettu tapahtuma, mutta positiivisten kokemusten myötä tämän kaltaisia tapahtumia tullaan varmasti jatkossakin järjestämään muiden tapahtumien ohella. Lisäksi suunnitelmissa on järjestää perinteisen Lohjanjärven ympäripyöräilyn 40-vuotisjuhlatapahtuma syksyllä 2020, mikäli olosuhteet sen sallivat.

Lohjanjärven ympäripyöräily 40 vuotta!

5.9.2020 järjestetään Lohjanjärven ympäripyöräilyn 40-vuotisjuhlatapahtuma, mikäli vallitseva olosuhteet sen sallivat.