Haikarin saunan ohjeet

Haikarin sauna ja uimaranta, Haikarinkatu 17, 08100 Lohja

Varausvahvistus

Varausvahvistuksen yhteydessä saa PIN-koodin (liitetiedosto, jossa lukee ”liput”). PIN-koodilla pääsee saunaan ja pukutiloihin. PIN-koodia tulee käyttää vuoron alussa, jotta se aktivoituu ja toimii koko vuoron ajan.

Saunan ja pukutilojen ovet ovat aina lukossa ja kulku tapahtuu myös vuoron aikana PIN-koodin avulla. Naisten pukutilat ovat saunarakennuksen yhteydessä, miesten pukutilat erillisessä parakissa.

Ongelmatilanteissa voi soittaa päivystävälle liikuntapaikkahoitajalle: p. 050 567 5883

Yksityisvuoron peruutus

Mahdolliset peruutukset tulee tehdä 14 vrk. ennen vuoron alkua sähköpostitse osoitteeseen lohjan.liikuntakeskus@lohja.fi

Lisätietoja saunasta

Saunalla on erilliset pukutilat naisille ja miehille, mutta suihku- ja saunatilat ovat yhteiset. Vuoroilla käytetään uima-asua ja laudeliinaa (omat laudeliinat mukaan!). Saunaan mahtuu yhtäaikaa saunomaan noin 10 – 15 henkeä, pesutilassa on kaksi suihkua.
Huom! Lasipullojen vieminen sauna- ja pesutiloihin on turvallisuussyistä kiellettyä. Löytötavaroita säilytetään saunan terassilla olevassa laatikossa. Haikarin uimaranta ja laituri ovat kaikkien vapaassa käytössä myös silloin, kun sauna on varattuna.

Haikarin uimaranta ja laituri ovat kaikkien vapaassa käytössä myös silloin, kun sauna on varattuna.