Laavujen kierros

Laavujen kierros järjestettiin 12. kerran vuonna 2020!

Syksyn 2020 Laavujen kierros -tapahtuma on päättynyt!

Kiitos kaikille tapahtumaan osallistuneille sekä tapahtuman järjestelyissä mukana olleille! Laavupassinsa palauttaneiden kesken on arvottu palkintoja ja palkinnot on lähetetty postitse voittajille.

Laavujen kierros tapahtumana

Laavujen kierros on Lohjan Liikuntakeskuksen järjestämä koko perheen ulkoilutapahtuma, joka koostuu neljästä osatapahtumasta. Tapahtuman tavoitteena on tuoda näkyvyyttä paikallisille ulkoilureiteille ja -alueille, sekä tutustuttaa osallistujia paikallisiin nähtävyyksiin. Tapahtuma on kerännyt vuosittain noin neljä tuhatta luontoliikkujaa.

Laavujen kierrosten reitit ovat opastettuja, ja reiteille pyritään aina tekemään myös helppokulkuisemmat vaihtoehdot, jotta tapahtumiin voi osallistua myös esimerkiksi lastenrattaiden kanssa. Tapahtumissa on seurojen ja vapaaehtoisten toimijoiden järjestämää ohjattua toimintaa. Tapahtumissa on järjestäjän puolesta makkara- ja pillimehutarjoilu sekä vaihtuvan järjestön ylläpitämä puffetti.

Laavuja kierretään sunnuntaisin klo 10.00 – 13.00. Laavujen kierroksen kävijöille jaetaan laavupassit, joihin kerätään leimoja osatapahtumista. Kaikkien laavupassiensa palauttaneiden kesken arvotaan palkintoja viimeisen osatapahtuman jälkeen.

Tutustu Laavujen kierroksen historiaan tästä.