Laavujen kierros

Laavujen kierros on Lohjan Liikuntakeskuksen järjestämä koko perheen ulkoilutapahtuma, joka koostuu neljästä osatapahtumasta. Tapahtuman tavoitteena on tuoda näkyvyyttä paikallisille ulkoilureiteille ja -alueille, sekä tutustuttaa osallistujia paikallisiin nähtävyyksiin. Tapahtuma on kerännyt vuosittain noin neljä tuhatta luontoliikkujaa.

Laavujen kierrosten reitit ovat opastettuja, ja reiteille pyritään aina tekemään myös helppokulkuisemmat vaihtoehdot, jotta tapahtumiin voi osallistua myös esimerkiksi lastenrattaiden kanssa. Tapahtumissa on seurojen ja vapaaehtoisten toimijoiden järjestämää ohjattua toimintaa. Tapahtumissa on järjestäjän puolesta makkara- ja pillimehutarjoilu sekä vaihtuvan järjestön ylläpitämä puffetti.

Syksyllä 2019 Laavujen kierros -tapahtumasarja järjestetään 11. kertaa. Laavuja kierretään tänä vuonna Talpelassa, Karjalohjalla, Nummella ja ensimmäistä kertaa myös kuntarajojen ulkopuolella, eli Siuntiossa. Laavuja kierretään sunnuntaisin klo 11.00 – 13.00.

Laavujen kierroksen kävijöille jaetaan laavupassit, joihin kerätään leimoja osatapahtumista. Kaikkien laavupassiensa palauttaneiden kesken arvotaan palkintoja viimeisen osatapahtuman jälkeen.

Laavuja kierretään sunnuntaisin klo 11.00 – 13.00

15.9.2019 Talpela
29.9.2019 Karjalohja
20.10.2019 Siuntio
3.11.2019 Nummi

Laavupalkinnot on jaettu!

Kaikkien laavupassinsa palauttaneiden kesken arvottiin palkintoja. Ne palkinnot, jotka on voitu postittaa kirjeitse, on lähetetty ja heille, joiden on noudettava palkintonsa Neidonkeitaan kassalta, on ilmoitettu siitä. Onnea kaikille voittajille!

Mukana vuoden 2019 Laavuilla ovat

Suur-Seudun Osuuskauppa, Länsi-Uusimaa, Hiidenkiertäjät ry, Tilausliikenne Lohja, Lohjan Seudun Latu ry, Nummen Samoojat ry, Lohjan Taitoluistelijat ry, Karjalohja-Sammati 4h-yhdistys, Lohja Trails ry, Siuntion kunta, Karjalohjan Metsästäjät, Scandic Hotel Siuntio