Maastopyöräily­kurssi

Lohjan Liikuntakeskus järjestää yhteistyössä Lohja Trails ry:n kanssa maastopyöräilykurssin keskiviikkona 22.5., 29.5. ja 5.6.2024

Kurssi on tarkoitettu maastopyöräilyä aloittaville ja jo kokemustakin omaaville. Kurssilla osallistujat jaetaan pienempiin ryhmiin lähtötason ja kiinnostuksen mukaan. Kurssilla ajetaan paljon, saadaan paljon toistoja ja harjoitellaan opittua käytännössä maastossa. Ensimmäisellä kerralla tutustutaan perusasioihin taitoradalla. Seuraavilla kerroilla harjoitellaan ryhmä huomioiden pyörän käsittelyä erilaisissa maastoissa, esteiden ylitystä, ajolinjan valitsemista, ylä- ja alamäkitekniikoita.

Harjoituskerran kesto on kaksi tuntia, klo 18.00-20.00. Kurssin hinta 50 €. Osallistujalla tulee olla oma ajokuntoinen maastopyörä ja pyöräilykypärä. Osallistuja vastaa omasta vakuutusturvastaan kurssin ajalle. Kurssille voi osallistua yli 12-vuotiaat.

Ilmoittaudu kurssille suoraan varausjärjestelmässämme

Kurssilla ohjaajina toimivat Lohja Trails:n ohjaajat, jotka ovat kokeneita maastossa ajajia ja osaavia ohjaajia. Lisätietoja kurssista: lohjatrails@gmail.com.

Tervetuloa aloittamaan hieno liikunta- ja luontoharrastus tai hakemaan lisää taitoa ja varmuutta omaan ajamiseen!