Avanto- ja talviuintimahdollisuudet Lohjalla

HAIKARISSA

Lohjan Seudun Latu ry tarjoaa talviuinti mahdollisuuden Lohjanjärven rannalla, Haikarin rannassa, lähellä keskustaa. Koska sauna- ja pukuhuonetilat ovat rajalliset, emme tällä hetkellä voi ottaa toistaiseksi uusia jäseniä Haikarin talviuimareihin.

Haikarin talviuintikausi alkaa lokakuun alussa ja päättyy huhtikuun loppuun. Sauna on auki neljä kertaa viikossa ja uintipäivät tiistai, keskiviikko, torstai ja sunnuntai klo 16.00-22.00.

Käytössä on rannassa oleva saunarakennus, sen viereinen pukuhuone ja sosiaalitilat. Naisten pukuhuone on saunarakennuksessa ja miesten vastaava viereisessä pukuhuonerakennuksessa.

Jos olet ajatellut aloittaa uuden virkistävän, terveyttä edistävän harrastuksen….niin tällä tavalla pääset mukaan Haikarin talviuimareiden joukkoon.
Tällä hetkellä emme valitettavasti voi ottaa uusia jäseniä, mutta voit ilmoittautua jonoon, ilmoitamme heti kun paikkoja vapautuu.
Ilmoittaudu sähköpostilla os: haikarilohja@gmail.com
Saat paluupostissa tarkemmat tiedot ja toiminta- ja turvallisuusohjeet, jonka jälkeen voit käydä tutustumassa kerran ilmaiseksi ja päättää sen jälkeen haluatko aloittaa uuden, piristävän harrastuksen. Maksuohjeet saat tutustumismateriaalin mukana.

Uimareille suositellaan Lohjan Seudun Latu Ry:n jäsenyyttä, joka sisältää vakuutuksen. Lohjan Seudun Latu Ry:n jäsenet saavat mm. Latu- ja Polku lehden ja lukuisia alennuksia eri alojen liikkeisiin. Jäseneksi voi liittyä http://www.suomenlatu.org/cgi-bin/sivut/liity_v4.cgi

HIIDENSALMESSA

Talviuintiseura Lohjan Mursujen tiedote 2 / 2019

Talviuintiseura Lohjan Mursut ry järjestää talviuintia Roution talviuintipaikassa, joka sijaitsee Hiidensalmen sillan kupeessa, (os. Karstuntie 72, 08100 Lohja), missä on yhteinen parakki erillisin pukeutumistiloin miehille ja naisille.

Tarkempia kirjallisia ohjeita mm. lämpimän pukutilan avaimen saannista yms. sekä jäsentietolomakkeita saa kaupungin asiakaspalvelukeskuksesta Monkolasta (Karstuntie 4) ja Virkistysuimala Neidonkeitaalta (Runokatu 1).

Järjestävä seura Talviuintiseura Lohjan Mursut ry. Lisätietoja pj. Harry Myllymäki p. 040-8338448.

NÄLKÖÖNLAMMELLA

Muijalan Jäänmurtajat ry. ylläpitää Nälköönlammen avantouintipaikkaa Muijalassa, jossa on sauna ja lämmin pukuhuone. Toimintaa on myös kesän aikana.

Syys- tai kevätkausimaksu on 45 euroa, koko vuosi 75 euroa ja kertamaksu 4 euroa. Kertamaksu suoritetaan paikan päällä. Kausimaksu maksetaan tilille FI22 4006 1120 0321 68 (pankkisiirto). Lapset vanhemman kanssa ilmaiseksi. Muista myös merkitä käyntisi seurantavihkoon.

Järjestävä seura Muijalan Jäänmurtajat ry. Lisätietoja pj. Kari Lehto, 040 511 3693.