Avanto- ja talviuinti­mahdollisuudet Lohjalla

Kaikki talviuintipaikat on suljettu poikkeustilan vuoksi.

***

Lohjan Liikuntakeskuksen avoin talviuintivuoro

Lohjan Liikuntakeskus aloittaa avoimen talviuintivuoron Haikarissa 13.1.2020 (osoite: Haikarinkatu 17, 08100 Lohja) maanantaisin klo 16.00 – 21.00. Uintivuorolle voi osallistua kertamaksulla 5 € (maksu käteisellä tai kortilla). Lipunmyynti on naisten pukuhuoneen eteisessä. Vuoro jatkuu huhtikuun loppuun asti.

Pysäköinti merkitylle pysäköintialueelle.

Sauna ja pesutilat ovat yhteiset miehille ja naisille. Varaathan mukaasi myös oman laudeliinan!

Muut mahdollisuudet

Lohjan Purjehtijoiden avoin talviuintivuoro

Lohjan Purjehtijat järjestää avoimen talviuintivuoron Purjehtijoiden rannassa (Nuottatie 2, 08100 Lohja) 29.1.2020 alkaen keskiviikkoisin klo 17.00 – 21.00. Mukaan pääsee kertamaksulla 5 € (maksu käteisellä, kortilla tai MobilePaylla).

Omat pesu- ja pukutilat miehille ja naisille, yhteinen sauna. Oma laudeliina mukaan!

Lisätiedot: p. 050 386 0444 (Kari Sinivuori)

HIIDENSALMESSA

Talviuintiseura Lohjan Mursujen tiedote 2 / 2019

Jäsenilmoituslomake

Talviuintiseura Lohjan Mursut ry järjestää talviuintia Roution talviuintipaikassa, joka sijaitsee Hiidensalmen sillan kupeessa, (os. Karstuntie 72, 08100 Lohja), missä on yhteinen parakki erillisin pukeutumistiloin miehille ja naisille.

Tarkempia kirjallisia ohjeita mm. lämpimän pukutilan avaimen saannista yms. sekä jäsentietolomakkeita saa kaupungin asiakaspalvelukeskuksesta Monkolasta (Karstuntie 4) ja Virkistysuimala Neidonkeitaalta (Runokatu 1).

Järjestävä seura Talviuintiseura Lohjan Mursut ry. Lisätietoja pj. Harry Myllymäki p. 040-8338448.

NÄLKÖÖNLAMMELLA

Tällä hetkellä emme voi ottaa uusia kävijöitä.

Muijalan Jäänmurtajat ry. ylläpitää Nälköönlammen avantouintipaikkaa Muijalassa, jossa on sauna ja lämmin pukuhuone.

Talviuintia järjestetään lokakuun ja huhtikuun välillä talviuintia Nälköönlammen saunalla ti, to 17.30-20 ja su 17-20 välisenä aikana.

Kertamaksu 5€, kausimaksut koko kausi 75€ / puoli kautta 45€. Kertamaksu suoritetaan paikan päällä. Kausimaksu maksetaan tilille FI22 4006 1120 0321 68 (pankkisiirto).  Muista myös merkitä käyntisi seurantavihkoon.

Järjestävä seura Muijalan Jäänmurtajat ry. Lisätietoja pj. Kari Lehto puh. 040-511 3693, lehtokari6@gmail.com.

HAIKARISSA

Koska sauna- ja pukuhuonetilat ovat rajalliset, emme tällä hetkellä voi ottaa toistaiseksi uusia jäseniä Haikarin talviuimareihin.

Lohjan Seudun Latu ry tarjoaa talviuinti mahdollisuuden Lohjanjärven rannalla, Haikarin rannassa, lähellä keskustaa.

Haikarin talviuintikausi alkaa lokakuun alussa ja päättyy huhtikuun loppuun. Sauna on auki neljä kertaa viikossa ja uintipäivät tiistai, keskiviikko, torstai ja sunnuntai klo 16.00-22.00.

Käytössä on rannassa oleva saunarakennus, sen viereinen pukuhuone ja sosiaalitilat. Naisten pukuhuone on saunarakennuksessa ja miesten vastaava viereisessä pukuhuonerakennuksessa.

Jos olet ajatellut aloittaa uuden virkistävän, terveyttä edistävän harrastuksen….niin tällä tavalla pääset mukaan Haikarin talviuimareiden joukkoon.
Tällä hetkellä emme valitettavasti voi ottaa uusia jäseniä, mutta voit ilmoittautua jonoon, ilmoitamme heti kun paikkoja vapautuu.
Ilmoittaudu sähköpostilla os: haikarilohja@gmail.com
Saat paluupostissa tarkemmat tiedot ja toiminta- ja turvallisuusohjeet, jonka jälkeen voit käydä tutustumassa kerran ilmaiseksi ja päättää sen jälkeen haluatko aloittaa uuden, piristävän harrastuksen. Maksuohjeet saat tutustumismateriaalin mukana.

Uimareille suositellaan Lohjan Seudun Latu Ry:n jäsenyyttä, joka sisältää vakuutuksen. Lohjan Seudun Latu Ry:n jäsenet saavat mm. Latu- ja Polku lehden ja lukuisia alennuksia eri alojen liikkeisiin. Jäseneksi voi liittyä http://www.suomenlatu.org/cgi-bin/sivut/liity_v4.cgi