Liikuntatilojen varaaminen

LLK Oy vastaa kaikkien Lohjan kaupungin liikuntapaikkojen vakiovuoroista sekä tilapäiskäytöstä hallinnoimanaan aikana. Sisä- ja ulkoliikuntatiloja vuokrataan sekä vakiovuoroina että yksittäisinä vuoroina. Tiloja voivat varata sekä järjestöt ja seurat että yksityiset henkilöt ja yritykset.

Yksittäisvuoron varaaminen

Yksittäisvuoroja voi varata puhelimitse p. 040 188 6088 (puhelinaika arkisin klo 10.00 – 12.00 ja klo 14.00 – 16.00) tai sähköpostitse lohjan.liikuntakeskus@lohja.fi (arkisin klo 9.00 – 15.00) korkeintaan 14 vuorokauden päähän.

Liikuntatilojen varaustilanne 

Yksittäisvuoron peruuttaminen

Yksittäisvuoron voi peruuttaa 24 h ennen ko. vuoron alkua, poikkeuksena jäähallivuoro, joka tulee peruuttaa 14 vrk. ennen ko. vuoron alkua.

Vakiovuoron varaaminen

Vakiovuoroa voi hakea sähköisellä lomakkeella. Vakiovuoroja jaetaan järjestöille ja yksittäisille käyttäjille vakiovuorojakosäännön mukaisesti.

LLK Oy vastaa kaikkien liikuntapaikkojen vakioharjoitusvuoroista sekä tilapäiskäytöstä hallinnoimanaan aikana keskitetysti. Liikuntakeskus jakaa vakiovuoroja järjestöille ja yksittäisille käyttäjille. Siirry tästä hakulomakkeisiin.

Liikuntapaikkojen vuosi-ilmoitus 2022

Synttärivuoron varaaminen

Liikuntatiloissamme on mahdollista pitää myös synttäreitä.
Osa liikuntatiloistamme on suoraan varattavissa varausjärjestelmässämme, varauksen ja maksun voi tehdä 14 vrk. ennen ko. ajankohtaa varausjärjestelmän kautta. Suoraan varausjärjestelmän kautta voi varata seuraavat tilat.
Laurentius-koulun liikuntasali, Ojaniitun koulun liikuntasali, Muijalan koulun liikuntasali, Roution koulun liikuntasali.

Mikäli haluat varata synttärit, johonkin muuhun tilaan, täytä alla oleva synttärihakulomake. Synttärihakemukset käsitellään noin 14 vrk ennen ko. synttäreiden ajankohtaa.
Sähköinen synttärihakulomake