Liikuntatilojen varaaminen

LLK Oy vastaa kaikkien liikuntapaikkojen vakioharjoitusvuoroista sekä tilapäiskäytöstä hallinnoimanaan aikana keskitetysti. Sisä- ja ulkoliikuntatiloja vuokrataan sekä vakiovuoroina että yksittäisinä vuoroina. Tiloja voivat varata sekä järjestöt ja seurat että yksityiset henkilöt tai yritykset.

Yksittäisvuoron varaaminen

Yksittäisvuoroja voi varata puhelimitse p. 040 188 6088 (arkisin klo 14.00 – 18.00) tai sähköpostitse lohjan.liikuntakeskus@lohja.fi (arkisin klo 9.00 – 15.00) korkeintaan 14 vuorokauden päähän.

Muussa tapauksissa vuoroa haetaan tapahtumahakemuksella. Tapahtumahakemuksella voi varata myös liikuntatilat  myös synttärikäyttöön. Liikuntatilojen varaustilanteen näet täältä. Tutustu myös yksittäisvuorojen ohjeistukseen tästä.

Vakiovuoron varaaminen

Vakiovuoroa voi hakea sähköisellä lomakkeella. Vakiovuoroja jaetaan järjestöille ja yksittäisille käyttäjille vakiovuorojakosäännön mukaisesti.

LLK Oy vastaa kaikkien liikuntapaikkojen vakioharjoitusvuoroista sekä tilapäiskäytöstä hallinnoimanaan aikana keskitetysti. Liikuntakeskus jakaa vakiovuoroja järjestöille ja yksittäisille käyttäjille. Klikkaa tästä hakulomakkeisiin.

Liikuntapaikkojen vuosi-ilmoitus 2022

Synttärivuoron varaaminen

Liikuntasaleissa voi myös järjestää synttärit. Synttärivuoroa haetaan tapahtumahakemuksella. Vuoroa ei myönnetä vakiovuoron päälle, joten vuoroa kannattaa hakea sellaiseen liikuntatilaan ja ajankohtaan jolloin on vapaata. Liikuntatilojen varaustilanteen näet täältä. Tapahtumahakemus löytyy täältä. Synttärihakemukset käsitellään aikaisintaan 14 vrk ennen ko. synttäreiden ajankohtaa.