Liikuntatilojen varaaminen

LLK Oy vastaa kaikkien liikuntapaikkojen vakioharjoitusvuoroista sekä tilapäiskäytöstä hallinnoimanaan aikana keskitetysti. Sisä- ja ulkoliikuntatiloja vuokrataan sekä vakiovuoroina että yksittäisinä vuoroina. Tiloja voivat varata sekä järjestöt ja seurat että yksityiset henkilöt tai yritykset.

Yksittäisvuoron varaaminen

Yksittäisvuoroja voi varata sähköpostitse tai puhelimitse korkeintaan 14 vuorokauden päähän. Kaikki yksittäisvuorot varataan sähköpostista liikuntakeskus@lohja.fi, Tennarin asiakaspalvelupisteeltä tai puhelinnumerosta p. 044 374 1813 Sporttikeskus Tennarin aukioloaikoina.

Muussa tapauksissa vuoroa haetaan tapahtumahakemuksella. Tapahtumahakemuksella voi varata myös liikuntatilat  myös synttärikäyttöön. Liikuntatilojen varaustilanteen näet täältä. Tutustu myös yksittäisvuorojen ohjeistukseen tästä.

Vakiovuoron varaaminen

Vakiovuoroa voi hakea sähköisellä lomakkeella. Vakiovuoroja jaetaan järjestöille ja yksittäisille käyttäjille vakiovuorojakosäännön mukaisesti.

LLK Oy vastaa kaikkien liikuntapaikkojen vakioharjoitusvuoroista sekä tilapäiskäytöstä hallinnoimanaan aikana keskitetysti. Liikuntakeskus jakaa vakiovuoroja järjestöille ja yksittäisille käyttäjille . Klikkaa tästä hakulomakkeisiin.

Liikuntapaikkojen vuosi-ilmoitus 2018