Lohjan Liikuntakeskuksen avustukset

Huomioithan, että avustushakemusten käsittelyaika on investointiavustusten osalta noin kaksi kuukautta ja muiden ympäri vuoden haettavissa olevien avustusten osalta noin kuukausi!

Investointiavustushakemus / Liikuntapaikka

Liikuntapaikkojen investointihakemuksella voi hakea tukea esimerkiksi liikuntatoimen strategiaa ja kunnallista liikuntapaikkaverkostoa tukeviin sekä sen ulkopuolisiin liikuntapaikkainvestointeihin esim. lähiliikuntapaikkaan tai frisbeegolfrataan. Avustusta voivat hakea ja saada järjestöt, jotka esimerkiksi perustavat liikuntapaikan tai ylläpitävät liikuntapaikkaa, joka lisää liikuntaa ja palvelee mahdollisimman monia lohjalaisia, erityisesti lapsia ja nuoria. Liikuntapaikkojen investointiavustusta voi hakea ympäri vuoden. Tarkempia tietoja sekä hakemuksesta että sen myöntämisperusteista löytyy Liikuntatoimen avustusjakosäännöstä.

Hae investointiavustusta liikuntapaikalle tästä.

Investointiavustushakemus / Kalusto/väline

Investointiavustusta voi hakea myös kunnalliseen liikuntapaikkaverkostoon kuulumattoman liikuntapaikan merkittävään kalusto- tai välinehankintaan. Hankinnan tulee palvella mahdollisimman monia ko. liikuntalajin harrastajia ja monia lohjalaisia, erityisesti lapsia ja nuoria. Investointiavustusta kalusto- ja välinehankintoihin voi hakea ympäri vuoden. Tarkempia tietoja sekä hakemuksesta että sen myöntämisperusteista löytyy Liikuntatoimen avustusjakosäännöstä.

Hae investointiavustusta kalustolle tai välineelle tästä.

Kohdeavustushakemus

Kohdeavustusta myönnetään yhtiön liikuntastrategian toteuttamista edistävään toimintaan mm. liikkumattomien ja uusien liikkujien aktivointitoimintaan tai harrasteryhmän perustamiseen tai liikuntatoimen palvelutarjontaa täydentävään matalan kynnyksen toimintaan, uuden tai alueellisesti merkittävän toiminnan ylläpitämiseen tai perustamiseen. Liikunnan kohdeavustus on harkinnanvarainen. Sitä voi hakea ja sitä myönnetään ympäri vuoden. Tarkempia tietoja löytyy Liikuntatoimen avustusjakosäännöstä.

Hae kohdeavustusta tästä.

Vuokra-avustushakemus

Lohjan Liikuntakeskuksen vuokra-avustusta haetaan erillisellä hakulomakkeella. Vuokra-avustukseen ovat oikeutettuja ensisijaisesti sellaiset lohjalaiset lajijärjestöt, joille ei ole kunnallisesti tarjolla kyseisen lajin harjoitustiloja olenkaan tai kunnallisia harjoitustiloja ei ole riittävästi. Vuokratuki kohdennetaan liikunnan olosuhteeseen, ohjattuun harjoitustoimintaan, ulkopuolisen liikuntatilan käyttöön, joita tiloja käyttävät lapset ja nuoret. Avustuksen myöntäminen määräytyy tapauskohtaisesti ja sen määräytymisessä käytetään pisteytystä. Lisäksi tuen suuruuteen vaikuttaa se, että myönnettävän tuen vaikutus näkyy lapsen ja nuoren kausi-/jäsenmaksun alentumisena. Vuokra-avustuksen hakuaika on helmi-huhtikuussa. Tarkempia tietoja vuokra-avustuksen hausta löytyy Liikuntatoimen avustusjakosäännöstä.

Hae vuokra-avustusta tästä.