Miten osallistun ryhmäliikuntaan?

Mistä voin maksaa ryhmäliikuntatunnin?

Osallistuaksesi Liikuntakeskuksen ryhmäliikuntatunneille tarvitset ryhmäliikuntakortin. Kortteja myydään Neidonkeitaan ja Tennarin kassoilla, ja valittavana on yhden kerran kortti tai kymmenen kerran sarjakortti tai 30 päivän, 180 päivän tai 360 päivän kausikortti. Kausi- ja sarjakortit ladataan älykortille, joka maksaa ensimmäisellä kerralla 7 €. Ryhmäliikuntakortilla voi osallistua kaikille Liikuntakeskuksen järjestämille ryhmäliikuntatunneille. Ryhmäliikuntakortti leimataan aina tunnin alussa salista tai liikuntapaikan ovelta löytyvässä leimauslaitteessa. Ojamon liikuntahallin ja Laurentius-koulun liikuntatiloihin pääsee sisälle omalla ryhmäliikuntakortilla 15 minuuttia ennen tunnin alkua. Jokaisen kävijän tulee leimata kortti ulko-oven lukijaan.

Ryhmäliikuntatuntien hinnastoon voit tutustua täällä.

Pitääkö tunneille ilmoittautua etukäteen?

Ryhmäliikuntatunneille on ilmoittauduttava etukäteen varausjärjestelmässämme tai puhelimitse asiakaspalveluun p. 040 188 6088 (puhelinaika arkisin klo 10.00 – 12.00 ja klo 14.00 – 16.00), tunnit tulevat varattaviksi 14 vrk ennen ko. tunnin alkua.
Mikäli tunnille ei pääse, tulee varaus peruuttaa. Varauksen voi perua 2h ennen tunnin alkua itse varausjärjestelmässä. Jos tunnin alkuun on alle kaksi tuntia, peruutuksen voi tehdä soittamalla asiakaspalveluun.

Mitä tarvitsen tunneille mukaan?

Tunneille on hyvä ottaa mukaan sisäkengät, juomapullo sekä oma jumppamatto (liikuntapaikoilla ei ole jumppamattoja).

Mitä teen jos jään varapaikalle?

Kaikille varapaikkalaisille tulee vapautuneesta paikasta ilmoitus sähköpostiin, ilmoitus lähtee kaikille varapaikkalaisille samaan aikaan. Sähköpostiin tulee linkki, josta pääsee varaamaan paikan itselleen. Linkistä avautuu kuvassa oleva näkymä. Mikäli paikka on vielä vapaana tunnille, on alareunassa varaa-painike. Mikäli varaa-painiketta ei enää ole, on paikan ehtinyt varaamaan jo joku toinen.