Liikutaan turvallisesti!

Lohjan Liikuntakeskus Oy:n hallinnoimat sisäliikuntapaikat Virkistysuimala Neidonkeidas, Sporttikeskus Tennari, Lohjan Jäähalli, kuntosalit ja liikuntasalit ovat suljettuina yli 20-vuotiaiden liikunnalta 7.3.2021 asti. 

8. – 28.3.2021 sisäliikuntapaikat suljetaan ennen vuotta 2008 syntyneiden liikunnalta.

Tilat ovat kuitenkin käytössä koulujen liikunnanopetukseen, lasten harrastustoimintaan sekä terapiatoimintaan. 

Perheliikunnan vuorot ovat sallittuja, eli samassa taloudessa asuvat voivat varata yksittäisvuoroja sisäliikuntatiloista.

Ulkoliikuntapaikat ovat käytössä normaalisti. Lasten ja nuorten harrastustoiminnassa tulee noudattaa huolellisesti turvallisuusjärjestelyjä siten, että osallistujien sekä lasten saattajien tulee voida välttää lähikontakti toisiinsa. 

Lohjan kaupunki suosittaa väestölle, että aikuisten ryhmäharrastustoiminta ja siihen osallistuminen tilapäisesti keskeytetään kokonaan ja mahdollisuuksien mukaan toteutetaan vain etämuotoisena. 

Kaikissa kaupungin sisäliikuntatiloissa on edelleen käytettävä kasvomaskia. Lohjan kaupunki edellyttää kaikilta 12 vuotta täyttäneiltä kasvomaskin käyttöä sisäliikuntatiloissa muulloin kuin liikuntasuorituksen aikana. Kasvomaskin käyttöä ei edellytetä henkilöiltä, jotka eivät terveydentilansa vuoksi voi maskia käyttää. Lisätietoja kasvomaskin käytöstä tiedotteessamme.

Nämä ohjeet on päivitetty 2.3.2021.