Liikutaan turvallisesti!

Lohjan Liikuntakeskuksen sisäliikuntapaikat sulkeutuvat aikuisten liikunnalta 

Lohjan Liikuntakeskus Oy:n hallinnoimat sisäliikuntapaikat eli Virkistysuimala Neidonkeidas, Sporttikeskus Tennari, Lohjan Jäähalli, kuntosalit ja koulujen liikuntasalit ovat suljettuina 30.11.-18.12.2020.Tällä aikavälillä tilat ovat kuitenkin käytössä koulujen liikunnanopetukseen, lasten ja nuorten harrastustoimintaan sekä terapiatoimintaan.  

Ulkoliikuntapaikat ovat käytössä normaalisti. Tämänhetkisen tiedon mukaan sisäliikuntapaikat avataan jälleen 19.12.2020 vallitsevien rajoitusten mukaisesti. Lasten ja nuorten harrastustoiminnassa tulee noudattaa huolellisesti turvallisuusjärjestelyjä siten, että osallistujien sekä lasten saattajien tulee voida välttää lähikontakti toisiinsa. 

Kaikki yli 18 -vuotiaiden ohjattu liikunta keskeytetään toistaiseksi. 

Lohjan kaupunki suosittaa väestölle, että aikuisten ryhmäharrastustoiminta ja siihen osallistuminen tilapäisesti keskeytetään kokonaan ja mahdollisuuksien mukaan toteutetaan vain etämuotoisena. 

Kaikissa kaupungin sisäliikuntatiloissa on edelleen käytettävä kasvomaskia. Lohjan kaupunki edellyttää kaikilta 15 vuotta täyttäneiltä kasvomaskin käyttöä sisäliikuntatiloissa muulloin kuin liikuntasuorituksen aikana. Kasvomaskin käyttöä ei edellytetä henkilöiltä, jotka eivät terveydentilansa vuoksi voi maskia käyttää. Lisätietoja kasvomaskin käytöstä tiedotteessamme.

Nämä ohjeet on päivitetty 26.11.2020