Lainattavat sukset

Lainaa sukset!

Suksien lainaaminen on päättynyt tältä kaudelta!

Lohjan Liikuntakeskus lainaa suksia, monoja ja sauvoja. Välineitä voi lainata kuka vain, mutta etusijalla ovat lapset ja nuoret. Lainattavissa on 20 kpl perinteisen suksia erikokoisina ja 10 kpl hybridisuksia, joilla voi hiihtää sekä perinteistä että luistelutyyliä. Monoja on myös erikokoisia.

Missä lainaus tapahtuu?

Välineet ovat lainattavissa hiihtokaudella Lohjan Jäähallilta.

Miten lainaan sukset?

Sukset lainataan Lohjan Jäähallilta (osoite: Runokatu 1, 08100 Lohja).  Soita ja sovi lainauksesta etukäteen p. 050 567 5883! Suksia ei kuitenkaan voi varata muut kuin koululuokat.

Suksien lainausta hoitaa jäähallin liikuntapaikkahoitaja, jonka työtehtäviin kuuluu myös jäänajo sekä ajoittain muiden liikuntapaikkojen päivystys. Soittamalla etukäteen varmistat, että sopivan kokoisia suksia on saatavilla ja minimoit mahdollisen odotteluajan. Huomioithan, että suksien lainaus tapahtuu sisätiloissa, missä on käytettävä kasvomaskia.

Mitä se maksaa?

Suksien lainaaminen on ilmaista. Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi noutaessasi välineitä. Laina-aika on max. 4 tuntia kerralla, paitsi jos lainaus tapahtuu illalla, sukset voi pitää yön yli.