Suunnistuskartat

Lohjalla on saatavilla tällä hetkellä suunnistus-, opetus-, piha-, sprintti- ja pyöräsuunnistuskarttoja. Lohjalla toimii kaksi aktiivista suunnistusseuraa, Hiidenkiertäjät ry ja Länsi-Uusimaan suunnistajat ry. Kartat on päivitetty viimeksi vuonna 2018.

Lohjan alueen suunnistuskarttatilanne

Piha, pyöräily ja sprinttikartat

Suunnistuskarttojen saaminen

Kartoittaja pitää päivitettyä listaa lähes kaikista voimassaolevista suunnistuskartoista. Yksittäisiä karttoja voi ostaa tulostettuna LLK Oy:n toimistosta (Runokatu 1, 08100 Lohja). Tulostetun kartan hinta tavalliselle paperille A4 – 2 €, A3 – 4 € tai erikoispaperille A4 – 3 €, A3 – 5 €.

Lohjalaiset koulut ja suunnistusseurat saavat haluamansa kartan LLK Oy:n toimistosta sähköisessä muodossa, josta he tulostavat haluamansa määrän ko. karttoja. Toimistossa on myös joitain karttoja painettuna, joita voi tiedustella. Karttatilaus, jossa ilmenee käyttötarkoitus, tulee tehdä mielellään hyvissä ajoin osoitteeseen lohjan.liikuntakeskus@lohja.fi.

Suunnistuskartan saamisesta muiden tahojen käyttöön (yritykset, ulkopuoliset seurat) on neuvoteltava erikseen LLK Oy:n kanssa.

Suunnistuskartan luovutusohjeet

Luovutettua suunnistuskarttaa ei saa luovuttaa kolmannelle osapuolelle ja sitä saa kopioida vain pyydettyyn tarkoitukseen. Jos luovutetulla suunnistuskartan alueella järjestetään suunnnistus- tai muita kilpailuja tai tapahtumia, tapahtumanjärjestäjän on itse vastattava yhteydenpidosta ja lupien saamisesta ko. kartta-alueen maanomistajalta.

Karttapooli

LLK Oy:n esityksestä perustettiin Karttapooli vuonna 2009, johon kuuluvat Lohjan Liikuntakeskus Oy, suunnistusseurat ja kartoittaja. Karttapooli kokoontuu kahdesti vuodessa sopien seuraavana vuonna valmistettavista kartoista sekä suunnistuskilpailusta. Karttojen valmistuskustannuksista vastaa LLK Oy. Valmistettavien karttojen copyright on LLK Oy:llä, maanomistajien luvat kartta-alueisiin on suunnistusseuroilla.