Hakulomakkeet

Tarkista palautusaika kunkin hakulomakkeen kohdalta erikseen. Tulostettavat lomakkeet palautetaan osoitteella (ellei toisin mainita):
Lohjan Liikuntakeskus Oy
Runokatu 1, 08100 Lohja.
Skannattuna, e-mail: lohjan.liikuntakeskus@lohja.fi

ERITYISLIIKUNTA

Syksyn 2021 Erityisliikunnan ryhmiin haku on käynnistynyt.
Erityisliikunnan hakulomakkeella tulee hakea paikkaa Neidonkeitaan ja Lohjan palvelukeskuksen kuntosaliryhmiin sekä Neidonkeitaan terapia-altaalla järjestettäviin tules- ja neurovesiliikuntaryhmiin. Hakulomakkeen voi täyttää sähköisesti tai paperisena (paperilomakkeet saatavilla Neidonkeitaan kassalta). Haku on avoinna ke 18.8.2021 asti, päätökset paikoista ilmoitetaan hakijoille pe 27.8.2021 mennessä.

Erityisliikunnan hakemuslomake 2021-2022

Lisätiedot: Minna Nuppola p. 050 443 1413, minna.nuppola@lohja.fi (lomalla 1.7. – 1.8.2021)

TAPAHTUMAT- JA SYNTTÄRIHAKEMUKSET

Avaa sähköinen hakulomake.
Hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä. Päätökset myönnetyistä tapahtumista annetaan kahden viikon sisällä hakemuksen täyttämisestä. Synttärihakemukset käsitellään viikon sisällä hakemuksen täyttämisestä.

HUOM! 31.5. – 15.8.2021 välisenä aikana käytössä vain Perttilän liikuntahalli, Järnefeltin liikuntahalli Metsolan koulun liikuntasali sekä Tennarissa lukiosali ja kamppailutilat.

LIIKUNTAPAIKAT

Katso liikuntapaikkojen vuosi-ilmoitus 2020.
Katso vakiovuorojen päivitetty jakosäännöstö.

ULKOLIIKUNTAPAIKKOJEN VAKIOVUOROHAKU

Avaa sähköinen hakulomake.

SISÄLIIKUNTATILOJEN VAKIOVUOROHAKU

Avaa sähköinen hakulomake.
Hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä. Päätökset myönnetyistä vuoroista kahden viikon sisällä hakemuksen täyttämisestä.

Liikuntahalleissa ja -saleissa poikkeusaukioloajat ovat Uudenvuodenpäivä, Vapun päivä, Juhannusaatto, Juhannuspäivä, Jouluaatto ja Joulupäivä. Näinä ajankohtina liikuntatila on suljettu ja vakiovuorot peruuntuvat. Muina ajankohtina vakiovuoroja ei voi perua.

TALVIUINNIN VAKIOVUOROHAKU

Avaa sähköinen hakulomake. Talviuinnin vakiovuorojen hakuaika on 13.9. – 23.9.2021.

Talviuinnin vakiovuorokausi on 4.10.2021 – 30.4.2022. Vuoron hinta on 30 € / h. Vakiovuoro on sitova ja kun sen on ottanut vastaan, sitä ei voi irtisanoa. Vuorojen myöntämisessä yhdistykset ovat etusijalla, ja niiden välillä vuoron käyttäjämäärä ratkaisee. Yksityisten käyttäjien kesken vuorot arvotaan, mikäli samalle vuorolle on useita hakijoita.