Hakulomakkeet

Tarkista palautusaika kunkin hakulomakkeen kohdalta erikseen. Tulostettavat lomakkeet palautetaan osoitteella (ellei toisin mainita):
Lohjan Liikuntakeskus Oy
Runokatu 1, 08100 Lohja.
Skannattuna, e-mail: lohjan.liikuntakeskus@lohja.fi

ERITYISLIIKUNTA

Erityisliikunnan ryhmiin haku kaudelle 2020 – 2021 on alkanut. Hakea voi ohjattuun kuntosaliharjoitteluun, TULES-vesiliikuntaan ja NEURO-vesiliikuntaan. Täytä hakemus ja lähetä sähköisesti tästä. Lomakkeita on saatavilla myös Neidonkeitaan kassalta paperisina.

Ryhmiin voi hakea maanantaihin 24.8.2020 asti. Paikan saaneille ilmoitetaan ke 2.9. mennessä. Ryhmät alkavat viikolla 37. Lomakkeen tiedot käsitellään luottamuksellisina!

Lisätiedot tarvittaessa: Lohjan Liikuntakeskus Oy / Minna Nuppola p. 050 443 1413, minna.nuppola@lohja.fi

LIIKUNTAPAIKAT

Katso liikuntapaikkojen vuosi-ilmoitus 2020.
Katso vakiovuorojen päivitetty jakosäännöstö.

ULKOLIIKUNTAPAIKKOJEN VAKIOVUOROHAKU

Avaa sähköinen hakulomake.

KESÄN SISÄLIIKUNTATILOJEN VAKIOVUOROHAKU

Kesän 2021 sisäliikuntatilojen vakiovuoroja haetaan maaliskuussa 2021.

SISÄLIIKUNTATILOJEN VAKIOVUOROHAKU

Avaa sähköinen hakulomake.
Hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä. Päätökset myönnetyistä vuoroista kahden viikon sisällä hakemuksen täyttämisestä.

Liikuntahalleissa ja -saleissa poikkeusaukioloajat ovat Uudenvuodenpäivä, Vapun päivä, Juhannusaatto, Juhannuspäivä, Jouluaatto ja Joulupäivä. Näinä ajankohtina liikuntatila on suljettu ja vakiovuorot peruuntuvat. Muina ajankohtina vakiovuoroja ei voi perua.

TAPAHTUMAT- JA SYNTTÄRIHAKEMUKSET

Avaa sähköinen hakulomake.
Hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä. Päätökset myönnetyistä tapahtumista annetaan kahden viikon sisällä hakemuksen täyttämisestä. Synttärihakemukset käsitellään viikon sisällä hakemuksen täyttämisestä.