Osta, varaa ja lainaa

Klikkaa tästä varausjärjestelmään.

Lohjan Liikuntakeskuksella on käytössä Enkora -varausjärjestelmä. Varausjärjestelmän kautta pääsee ilmoittautumaan ryhmäliikuntatunneilla, liikuntakursseille, liikuntaryhmiin ja uimakouluihin ja – kerhoihin. Ilmoittautumista vaativat tapahtumat on aina merkitty erikseen. Tiettyihin erityisliikuntaryhmiin haetaan paikkaa erillisellä hakemuslomakkeella.

Ilmoittautuminen käynnistyy ennakkoon ilmoitettuina ajankohtina sekä netissä että puhelimitse.

Ilmoittautumalla sitoutuu maksamaan osallistumismaksun.

Suosittelemme, tutustumaan Internet-ilmoittautumiseen ja rekisteröitymään jo hyvissä ajoin ennen ilmoittautumisen alkamista, sillä se nopeuttaa toimintaa ilmoittautumishetkellä.

Lisätietoja ilmoittautumisesta Lohjan Liikuntakeskus Oy:n asiakaspalvelu 040 188 6088 (puhelinaika arkisin klo 10.00 – 12.00 ja klo 14.00 – 16.00).

Peruutukset, ryhmäliikunta

Peruuttamatta jätetystä ryhmäliikuntatunnista

  • Ryhmäliikunnan sarja – ja kertatuotteen ladanneet: peruuttamatta jäänyt käynti leimataan suoraan asiakkaan kortilta

Peruutus ryhmäliikuntatunneille on tapahduttava viimeistään 2 tuntia ennen tunnin alkua. Peruutukset tulee tehdä netissä omilla tunnuksilla tai puhelimitse 040 188 6088 (puhelinaika arkisin klo 10.00 – 12.00 ja klo 14.00 – 16.00).
Huom! Myös VUOSIKORTTILAISEN peruutus em. ohjeen mukaan!

Peruutukset, kurssit

Peruuttamatta jätetystä kurssista laskutamme kurssimaksun + laskutuslisän.
Peruutukset kurssien osalta tulee tehdä viimeistään seitsemän vuorokautta (7 vrk) ennen kurssin alkua. Alle 7 vrk:n peruutukset veloituksetta ainoastaan lääkärintodistuksen esittämällä, muutoin veloitamme kurssin hinnasta 50 %. Kesken jätetyn kurssin maksuja emme palauta. Poikkeuksena vain jos kesken jätetyn kurssin tunneista on jäljellä yli puolet, korvataan jo maksetusta kurssimaksusta 50 % lääkärintodistuksen esittämällä.
Netissä etukäteen maksetun kurssin voi perua ainoastaan ottamalla yhteyttä Liikuntakeskuksen toimistoon (maksun palautusta varten).