Yhteistyötahot

Kylpylähotelli Päiväkummun aukioloajat ja hinnat

Kuntalaisten tuetut hinnat:
– 10-kerran lippuvihkon hinta uintiin: 92,50 e/lapsi, 185 e/aikuinen, alle 4-vuotiaat ilmaiseksi huoltajan seurassa.
– 10-kerran lippuvihkon hinta kuntosalille: 47 e/aikuinen
– Uinnin ja kuntosalin 10-kerran yhteislippuvihko: 210,50/aikuinen

Avanto- / Talviuintimahdollisuudet Lohjalla

HAIKARISSA

Lohjan Seudun Latu ry tarjoaa talviuinti mahdollisuuden Lohjanjärven rannalla, Haikarin rannassa, lähellä keskustaa. Koska sauna- ja pukuhuonetilat ovat rajalliset, emme tällä hetkellä voi ottaa toistaiseksi uusia jäseniä Haikarin talviuimareihin.

Haikarin talviuintikausi alkaa lokakuun alussa ja päättyy huhtikuun loppuun. Sauna on auki neljä kertaa viikossa ja uintipäivät tiistai, keskiviikko, torstai ja sunnuntai klo 16.00-22.00.

Käytössä on rannassa oleva saunarakennus, sen viereinen pukuhuone ja sosiaalitilat. Naisten pukuhuone on saunarakennuksessa ja miesten vastaava viereisessä pukuhuonerakennuksessa.
Tulevan uintikauden maksut vahvistetaan kerran vuodessa talvikauden päätyttyä.

Maksut maksetaan 14 pv kuluttua ensimmäisen käynnin jälkeen Lohjan Seudun Ladun tilille. Toimintaohjeet löytyvät saunalta. Yli 90v. uimarit saavat käydä uimassa ja saunassa maksutta.
Uimareille suositellaan Lohjan Seudun Latu Ry:n jäsenyyttä, joka sisältää vakuutuksen. Lohjan Seudun Latu Ry:n jäsenet saavat mm. Latu- ja Polku lehden ja lukuisia alennuksia eri alojen liikkeisiin. Jäseneksi voi liittyä http://www.suomenlatu.org/cgi-bin/sivut/liity_v4.cgi

HIIDENSALMESSA

Tiedote talven 2018 talviuinnista Hiidensalmessa.

Talviuintiseura Lohjan Mursut ry järjestää talviuintia Roution talviuintipaikassa, joka sijaitsee Hiidensalmen sillan kupeessa, (os. Karstuntie 72, 08100 Lohja), missä on yhteinen parakki erillisin pukeutumistiloin miehille ja naisille.

Tarkempia kirjallisia ohjeita mm. lämpimän pukutilan avaimen saannista yms. sekä jäsentietolomakkeita saa kaupungin asiakaspalvelukeskuksesta Monkolasta (Karstuntie 4) ja Virkistysuimala Neidonkeitaalta (Runokatu 1).

Järjestävä seura Talviuintiseura Lohjan Mursut ry. Lisätietoja pj. Harry Myllymäki p. 040-8338448.

NÄLKÖÖNLAMMELLA

Muijalan Jäänmurtajat ry. ylläpitää Nälköönlammen avantouintipaikkaa Muijalassa, jossa on sauna ja lämmin pukuhuone. Toimintaa on myös kesän aikana.

Syys- tai kevätkausimaksu on 45 euroa, koko vuosi 75 euroa ja kertamaksu 4 euroa. Kertamaksu suoritetaan paikan päällä. Kausimaksu maksetaan tilille FI22 4006 1120 0321 68 (pankkisiirto). Lapset vanhemman kanssa ilmaiseksi. Muista myös merkitä käyntisi seurantavihkoon.

Järjestävä seura Muijalan Jäänmurtajat ry. Lisätietoja pj. Kari Lehto, 040 511 3693.

Hiiden Opisto

Learn and Link

Kisakallion urheiluopisto

Uudenmaan virkistysalueyhdistys ry

Lohjan kaupunki kuuluu Uudenmaan virkistysalueyhdistykseen. Kaikki yhdistyksen alueet ovat myös lohjalaisten käytettävissä.

Outdoor Finland

Matkailun edistämiskeskuksen hallinnoima portaali pyöräily-, vaellus- ja melontareiteistä maakunnittain karttoineen ja reittiehdotuksineen.