Poikkeavat aukioloajat ja peruutukset

Lohjan Liikuntakeskus Oy:n sisäliikuntapaikat sulkeutuvat aikuisten liikunnalta 

Lohjan Liikuntakeskus Oy:n hallinnoimat sisäliikuntapaikat eli Virkistysuimala Neidonkeidas, Sporttikeskus Tennari, Lohjan Jäähalli, kuntosalit ja koulujen liikuntasalit ovat suljettuina 30.11. – 18.12.2020. Tällä aikavälillä tilat ovat kuitenkin käytössä koulujen liikunnanopetukseen, lasten ja nuorten harrastustoimintaan sekä terapiatoimintaan. 

Kaikki yli 18 -vuotiaiden ohjattu liikunta keskeytetään toistaiseksi. 

* * *

Peruutukset ja muutokset jumppiin

Lohjan Liikuntakeskus Oy:n liikuntaryhmissä tapahtuneet muutokset löydät tältä sivulta.
Juhlapyhinä ei ole ohjausta.

Pvm Ryhmä/jumppa Paikka Muutos

 

Muutokset aukioloajoissa

Neidonkeidas

pvm muutos

Kassa suljetaan tuntia ennen, allastilat 15 min ennen ellei toisin mainita.

Neidonkeitaan kuntosali avoinna joka päivä 5.15. – 23.00 omalla ladatulla älykortilla (sisäänpääsy klo 22.00 asti)

Tennari

pvm muutos

Kuntosali avoinna omalla ladatulla älykortilla aina klo 5.15 – 23.00 joka päivä. Sisään pääsee klo 22.00 asti ja kuntosalista on poistuttava viimeistään klo 23.00

Vakiovuorot ovat käytettävissä normaalisti poikkeavista aukioloajoista huolimatta, ellei toisin mainita. Sisäänpääsyä varten on haettava ladattava älykortti Tennarin asiakaspalvelusta.

Liikuntahallit ja -salit

Liikuntahalleissa ja -saleissa poikkeusaukioloajat ovat Uudenvuodenpäivä, Vapun päivä, Juhannusaatto, Juhannuspäivä, Jouluaatto ja Joulupäivä. Näinä ajankohtina liikuntatila on suljettu ja vakiovuorot peruuntuvat. Muina ajankohtina vakiovuoroja ei voi perua. Poikkeuksena Sporttikeskus Tennarin tilat, joiden käyttö on mahdollista avainkortilla myös poikkeusaukioloaikoina etukäteen sovitusti. Lisätietoja: Toni Ojala, toni.ojala@lohja.fi.

Toimisto

Toimisto on suljettu toistaiseksi.