Lapset ja nuoret

Lohjan Liikuntakeskus järjestää liikuntaa lapsille ja nuorille erilaisten kurssien, tapahtumien ja kerhojen myötä.

MoreMove -kortti 13 – 17-vuotiaille

Hinta: kevätkausi tammi -huhtikuu 20 € (maaliskuussa) – 10 € (huhtikuussa)
· Virkistysuimala Neidonkeidas UINTI
· Kaikki liikuntakeskuksen KUNTOSALIT
· OHJATTUJA MoreMove -VUOROJA
· VAPAITA VUOROJA omatoimiseen liikkumiseen
Kortti on ostettavissa Neidonkeitaan ja Sporttikeskus Tennarin kassoilta sekä Virkkalan kirjastosta. Lisätietoja kortista löydät täältä.

TenavaTohinat

TenavaTohinat on suosittu perheliikuntatapahtuma, joka on tarkoitettu yli 1-vuotiaille lapsille. Tohinoissa on temppurata, palloilua sekä mahdollisuus päästä kokeilemaan erilaisia lajeja. Lohjan Liikuntakeskus järjestää TenavaTohinat yhteistyössä paikallisten liikuttajien kanssa. Lisätietoja TenavaTohinoista sekä tapahtuma-aikataulun löydät täältä.

Uimakoulut ja -kerhot

Virkistysuimala Neidonkeitaalla järjestetään lasten uimakouluja, jotka kestävät pääsääntöisesti kaksi viikkoa (10 kertaa) kerrallaan, sekä uimakerhoja, jotka ovat kerran viikossa ja jatkuvat koko syys- tai kevätkauden. Lisätietoja uimakouluista ja -kerhoista löydät täältä.

Liikuntakerhot

Lohjan Liikuntakeskus järjestää myös kerhotoimintaa 7 – 12 -vuotiaille lapsille. Lisätietoja kerhotoimista löydät täältä.

Synttäritoiminta

Lasten synttäreitä voi järjestää Virkistysuimala Neidonkeitaalla lauantaisin. Lisäksi Liikuntakeskukselta voi vuokrata sisäliikuntatiloja omatoimisynttäreitä varten. Lisätietoja synttäritoiminnasta löydät täältä.