Hinnasto

LLK Oy:n hallitus on päättänyt kokouksessaan ohjauspalvelujen sekä Neidonkeitaan uimalan ja kuntosalin hinnankorotuksista 1.1.2019 alkaen.

Neidonkeidas

Neidonkeitaan hinnasto 1.1.2019 alkaen.

HUOM! Sarja- ja kausituotteet ladataan älykortille, kortin lunastusmaksu ensimmäisellä kerralla 6 euroa. Älykortti on henkilökohtainen ja samalle kortille voi ladata kaikkia Lohjan Liikuntakeskus Oy:n korttituotteita. Kortti jää omaksi, eikä maksua palauteta. Kortille voi ladata tuotteita aina uudelleen.

Uinnin sarjatuotteet (10x, 30pv, 180pv ja 360pv) ovat voimassa 1.1.2020 alkaen 2 vuotta ostopäivästä. Ennen 1.1.2020 ostetut tuotteet ovat voimassa vanhojen sopimusehtojen mukaan viisi vuotta ostopäivästä. Kertatuotteet ovat voimassa kaksi vuotta.

Aleryhmät: eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, apuomekorttilaiset. Alennukseen oikeuttava todistus* esitettävä aina kassalla, muuten perimme normaalin hinnan.

Neidonkeitaan kuntosalietu uimareille:
Uintimaksuun sisältyy kuntosalikäynti Neidonkeitaan kuntosalilla, samalla käyntikerralla.
Uintikausikortilla voit käydä ainoastaan Neidonkeitaan kuntosalilla.

Kuntosalit ja jumpat

Kuntosali ja ohjauspalvelujen hinnasto 1.1.2019 alkaen.

1. Neidonkeitaan kuntosalikortilla käytössäsi ovat kaikki Lohjan Liikuntakeskuksen kuntosalit.
2. Tennarin kuntosalikortti käy lisäksi Järnefeltin, Perttilän, Sammatin, Saukkolan ja Pusulan kuntosaleilla sekä Kirkkokadun voimailutilassa.
3. Pikku-saleille pääsee samalla kortilla: Järnefeltin, Perttilän, Sammatin, Saukkolan ja Pusulan kuntosalit sekä Kirkkokadun voimailutila.

Sarjatuotteet kuntosalille ja jumppiin (10x, 30pv, 180pv ja 360pv) ovat voimassa 1.1.2020 alkaen 2 vuotta ostopäivästä. Ennen 1.1.2020 ostetut tuotteet ovat voimassa vanhojen sopimusehtojen mukaan viisi vuotta ostopäivästä. Kertatuotteet ovat voimassa kaksi vuotta.

Aleryhmät: eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, apuomekorttilaiset. Alennukseen oikeuttava todistus* esitettävä aina kassalla, muuten perimme normaalin hinnan.

*Alennuksiin oikeuttavat todistukset

Todiste työttömyydestä

  • Kelan tai työttömyykassan korkeintaan 3 kk ikäinen maksupäätös työttömyydestä
  • viimeinen maksukuitti työttömyydestä tai TE-keskuksen Oma asiointi-palvelusta tulostettu todiste, jossa näkyy päivämäärä sekä voimassaoleva työnhaku
  • työttömyystodiste voi olla  myös sähkisessä muodossa esitettävä todiste

Todiste eläkeläisyydestä

  • eläkeläisellä tulee olla kansaneläkelaitoksen kelakortti tai muun eläkekassan tai säätiön vastaava eläkeläiskortti
  • osa-aikaeläke ei oikeuta alennukseen

Todiste opiskelusta

  • opiskelijalla tulee olla voimassaoleva opiskelijakortti tai Kelan opintotukipäätös
    • opiskelijakortin voimassaolo osoitetaan korttiin kiinnitettävällä lukukausitarralla, jonka kortin haltija saa opiskelijajärjestöltään
  • opintotoimiston todistus opiskelusta

Apuomena

  • Apuomenakortin omaavilla tulee olla voimassaoleva kortti mukana

Liikuntapaikat

Ulkoliikuntapaikkojen hinnasto

Sisäliikuntatilojen hinnasto

Jäähallin hinnasto

Liikuntapaikkojen varaustilanteen näet täältä. Lisätiedot ja varaukset osoitteessa lohjan.liikuntakeskus@lohja.fi tai puhelimitse 040 188 6088
(puhelinaika ma – pe klo 9.00 – 11.00 ja klo 14.00 – 18.30)