Hinnasto

LLK Oy:n hallitus on päättänyt kokouksessaan ohjauspalvelujen sekä Neidonkeitaan uimalan ja kuntosalin hinnankorotuksista 1.1.2019 alkaen.

Neidonkeidas

Neidonkeitaan hinnasto 1.1.2019 alkaen.

HUOM! Sarja- ja kausituotteet ladataan älykortille, kortin lunastusmaksu ensimmäisellä kerralla 6 euroa. Älykortti on henkilökohtainen ja samalle kortille voi ladata kaikkia Lohjan Liikuntakeskus Oy:n korttituotteita. Kortti jää omaksi, eikä maksua palauteta. Kortille voi ladata tuotteita aina uudelleen.

Uinnin sarjatuotteet (10x, 30pv, 180pv ja 360pv) ovat voimassa 5 vuotta ostopäivästä. Kertatuotteet ovat voimassa vain ostopäivän.

Aleryhmät: eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, Apuomena -korttilaiset.

Neidonkeitaan kuntosalietu uimareille:
Uintimaksuun sisältyy kuntosalikäynti Neidonkeitaan kuntosalilla, samalla käyntikerralla.
Uintikausikortilla voit käydä ainoastaan Neidonkeitaan kuntosalilla.

Kuntosalit ja jumpat

Kuntosali ja ohjauspalvelujen hinnasto 1.1.2019 alkaen.

1. Neidonkeitaan kuntosalikortilla käytössäsi ovat kaikki Lohjan Liikuntakeskuksen kuntosalit.
2. Tennarin kuntosalikortti käy lisäksi Järnefeltin, Perttilän, Sammatin, Saukkolan ja Pusulan kuntosaleilla sekä Kirkkokadun voimailutilassa.
3. Pikku-saleille pääsee samalla kortilla: Järnefeltin, Perttilän, Sammatin, Saukkolan ja Pusulan kuntosalit sekä Kirkkokadun voimailutila.

Sarjatuotteet kuntosalille ja jumppiin (10x, 30pv, 180pv ja 360pv) ovat voimassa 5 vuotta ostopäivästä. Kertatuotteet ovat voimassa 1 vuoden.

Aleryhmät: eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, Apuomena -korttilaiset.

Liikuntapaikat

Ulkoliikuntapaikkojen hinnasto

Sisäliikuntatilojen hinnasto

Jäähallin hinnasto

Liikuntapaikkojen varaustilanteen näet täältä. Lisätiedot ja varaukset osoitteessa lohjan.liikuntakeskus@lohja.fi tai asiakaspalvelusta p. 019 369 1803 (ma–pe klo 9.00–17.30)