Haikarin sauna

Haikarin sauna sijaitsee Lohjanjärven rannalla osoitteessa, Haikarinkatu 17, 08100 Lohja. Sauna on käytössä ympärivuoden. Pihapiiristä löytyy grillipaikka (puut tuotava itse), joka Haikarin uimarannan ja laiturin lisäksi on kaikkien vapaassa käytössä myös silloin kun sauna on varattuna. Parkkipaikka sijaitsee saunan läheisyydessä.

Haikarin saunan kesäkausi 2024

Sauna avoinna 3.6. – 29.9.2024
ma suljettu
ti – to klo 15.00 – 23.00
pe yksityisvuorot klo 15.00 – 22.30
la yksityisvuorot klo 15.00 – 22.30
su klo 15.00 – 23.00

Hinnat 1.8.2023 alkaen

arkisin ti – to klo 15.00 – 17.00
1 x tuote 3,80 €
10 x tuote 34,20 €

arkisin ti – to klo 17.00 jälkeen sekä sunnuntaisin
(alla olevat tuotteet toimii myös arkisin klo 15.00 – 17.00)
1 x tuote 6,50 €
10 x tuote 58,50 €
30 pv tuote 48 € (tuote on voimassa 30 pv. ensimmäisestä käyttökerrasta)

Yksityisvuoro 66 €/vuoro (90 min.) pukuhuoneet sekä sauna- ja pesutilat vain oman seurueen käytössä. Vuoro varataan ja maksetaan etukäteen varausjärjestelmän kautta.

Haikarin saunan hinnasto 1.8.2023 alkaen

Yksityisvuorot kesällä 2024

Saunan voi varata oman seurueen käyttöön, jolloin pukuhuoneet sekä sauna- ja pesutilat ovat vain oman seurueen käytössä vuoron ajan.
Yhden vuoron hinta 66 €.
HUOM! Haikarin uimaranta, laituri ja nuotiopaikka ovat yleisiä alueita ja kaikkien vapaassa käytössä, myös silloin kun sauna on varattu. Yksityisvuoro varataan ja maksetaan etukäteen varausjärjestelmän kautta. Maksun jälkeen saa PIN-koodin sähköpostin liitteenä, PIN-koodilla pääsee sisään tiloihin.
Mahdolliset peruutukset tulee tehdä viimeistään 14 vrk. ennen ko. vuoroa sähköpostilla lohjan.liikuntakeskus@lohja.fi
3.6. – 29.9.2024
perjantaisin ja lauantaisin klo 15.00 – 16.30, klo 16.30 – 18.00, klo 18.00 – 19.30, klo 19.30 – 21.00 ja klo 21.00 – 22.30

Saunatilat

Saunalla on erilliset pukutilat naisille ja miehille. Suihkutilat ja sauna ovat yhteiset. Naisten pukutilat ovat saunarakennuksen yhteydessä, miesten erillisessä parakissa. Pukuhuoneista löytyy mm. lukolliset lokerot arvotavaroille.

Vuoroilla käytetään uima-asua ja laudeliinaa (omat laudeliinat mukaan). Saunaan mahtuu yhtäaikaa saunomaan noin 10 – 15 henkeä. Pesutilassa on kaksi suihkua. WC sijaitsee erillisessä piharakennuksessa, jota saunojat pääsevät käyttämään pukuhuoneista löytyvällä koodilla.

Lasipullojen vieminen sauna- ja pesutiloihin on turvallisuussyistä kiellettyä. Löytötavaroita säilytetään saunan terassilla olevassa laatikossa.

Saunan ja pukutilojen ovet aina lukossa ja kulku tapahtuu vuoron aikana rannekkeella/älykortilla, jonne on valmiiksi ladattu Haikarin saunan tuotteita. Saunaan ja pukuhuoneisiin pääsee myös PIN-koodilla jonka saa sähköpostin liitteenä kun ostaa verkkokaupastamme Haikarin saunan tuotteita. Osta tuotteita suoraan verkkokaupastamme

Ongelmatilanteissa voi soittaa päivystävälle liikuntapaikkahoitajalle,
p. 050 567 5883

Miten pääsen saunomaan?

Tuotteet ostetaan Lohjan Liikuntakeskuksen verkkokaupassa. Ennen ostoa tulee luoda asiakastili rekisteröitymällä varausjärjestelmän käyttäjäksi. Asiakastilillä on nähtävillä asiakkaan ostamat tuotteet. Mikäli sinulla ei ole vielä asiakastiliä ja käyttäjätunnuksia luotuna järjestelmäämme niin voit käydä luomassa sen Virkistysuimala Neidonkeitaan kassalla, Runokatu 1, 08100 Lohja. Rannekkeen/älykortin ostaminen onnistuu myös kassalla. Neidonkeitaan asiakaspalvelun aukioloajat

HUOM! Jokaisella käyttäjällä tulee olla henkilökohtainen älykortti, ranneke tai PIN-koodi. Jokaisen kävijän tulee näyttää lukijaan henkilökohtaista ranneketta/älykorttiä tai käyttää henkilökohtaista PIN-koodia ensimmäisellä oven avauksella, tällöin pääsyoikeus leimautuu ja veloittuu oikein. Sisäänpääsy on voimassa 90 minuuttia ensimmäisestä leimauksesta. Saunalla tehdään säännöllisesti tarkistuskäyntejä saunalla ilmenneiden väärinkäytösten takia.

Usein kysyttyjä kysymyksiä liittyen verkkokaupassa asioimiseen

Sain tunnukset sivuilta tilaamalla kuten ohjeistettiin, mutta en näe omissa tiedoissani mitään ostamistani tuotteista.

On mahdollista, että sinulla on kaksi asiakastiliä järjestelmässämme: Toiseen on liitettynä sähköpostiosoite jolla kirjauduit sisään, ja toisessa asiakastilissä taas ovat ostetut tuotteet. Tiedot voidaan yhdistää. Lähetä viestiä osoitteeseen lohjan.liikuntakeskus@lohja.fi ja kerro viestissä sähköpostiosoitteesi ja nimesi. Teemme oikaisun tietoihisi ja lähetämme sinulle uuden salasanan, jolla pääset kirjautumaan sisään.

Olen yrittänyt rekisteröityä, mutta minulle ei tule sähköpostiin minkäänlaisia tunnuksia. Missä vika?

  • Todennäköisesti järjestelmän lähettämät tunnukset menevät roskapostiisi tai sähköpostipalveluntarjoajan suodattimeen. Tarkista sähköpostisi roskapostikansio sekä asetukset.
  • Rekisteröitymisvaiheessa ilmoitetussa sähköpostiosoitteessa on kirjoitusvirhe.
  • Yhteydessäsi oli jokin häiriö kirjautumisvaiheessa ja kirjautumisesi jäi vaillinaiseksi. Lähetä viestiä osoitteeseen lohjan.liikuntakeskus@lohja.fi ja kerro sähköpostiosoitteesi, millä yritit kirjautua, niin lähetämme sinulle tunnukset.