Voimassa olevia rajoituksia jatketaan 30.5.2021 asti

Tiedote 14.5.2021

Lohjan Liikuntakeskus Oy:n hallinnoimissa sisäliikuntatiloissa noudatetaan AVI:n terveysturvallisuus määräystä (Tartuntatautilaki 58d §). Tällä hetkellä voimassa olevia rajoituksia jatketaan 30.5.2021 asti.

Lohjan Liikuntakeskus Oy:n hallinnoimat liikuntasalit ja – hallit ovat käytössä vuonna 2001 ja sen jälkeen syntyneiden harrastustoiminnalle. Lasten ja nuorten harrastustoiminnassa tulee noudattaa huolellisesti turvallisuusjärjestelyjä, harrastustoiminnasta tulee olla terveysturvallisuussuunnitelma.

Virkistysuimala Neidonkeidas sekä Lohjan Liikuntakeskuksen hallinnoimat kuntosalit ovat käytössä tilakohtaisesti määriteltyjen paikkamäärien mukaisesti.

Perheliikunnan vuorot ovat sallittuja, samassa taloudessa asuvat voivat varata yksittäisvuoroja sisäliikuntatiloista.

Ulkoliikuntapaikat ovat käytössä normaalisti. Ulkona tapahtuva harrastustoiminta voi jatkua normaalisti. Ulkona harrastustoiminnan ryhmäkoko saa olla enintään 50 henkilöä, turvavälit huomioiden.

Kaikissa kaupungin sisäliikuntatiloissa on edelleen käytettävä kasvomaskia. Lohjan kaupunki edellyttää kaikilta 12 vuotta täyttäneiltä kasvomaskin käyttöä sisäliikuntatiloissa muulloin kuin liikuntasuorituksen aikana. Kasvomaskin käyttöä ei edellytetä henkilöiltä, jotka eivät terveydentilansa vuoksi voi maskia käyttää. Lisätietoja kasvomaskin käytöstä tiedotteessamme.

Ohjeet päivitetty 14.5.2021.