Väiskin portaiden avajaiset su 6.11.2022

Harjun portaat (ent. Kunnon portaat) saavat uuden nimen, ”Väiskin portaat”, lohjalaisen Väinö ”Väiski” Karojärven liikuntakasvatuksen eteen tekemän elämäntyön kunnioittamiseksi.

Väinö Karojärvi (6.11.1921 – 18.10.1991) oli lohjalainen liikunnan ja urheilun monitoimihenkilö, joka teki työuransa legendaarisena kenttämestarina Harjun urheilukentällä ja Aurlahden luistinradalla. Työpäivän jälkeen iltaisin hän oli aina urheilukentällä ja talvisin Aurlahden luistinradalla innostamassa lapsia ja nuoria ja vetämässä
harjoituksia. Väiskin ehkä omin laji oli jääpallo, jossa hän oli kaikki kaikessa Lohjalla, myös pelaajana. Mikään laji ei kuitenkaan ollut hänelle vieras. Yleisurheilu, tennis, suunnistus, painonnosto ym. olivat hänelle tuttuja. Merkittävintä oli kuitenkin hänen kykynsä innostaa lapsia ja nuoria liikunnan ja urheilun pariin. Hän onkin innostanut lukemattomia lohjalaisia elinikäisen liikunta- ja urheiluharrastuksen pariin.

Väiskin portaiden avajaiset sunnuntaina 6.11.2022, (os. Runokatu 1)

klo 13.00 Portaiden avajaiset
klo 13.15 Vuoden 2022 Väiskin Maljan julkistaminen (Lohjan seudun urheilun Tuki ry.)
n. klo 13.30 – 14.30 Rappujuoksu haaste – kuinka monta liikkujaa saadaan Väiskin portaisiin liikkumaan yhtä aikaa. Kaikille osallistujille tarjolla Coca colaa juoksun jälkeen, kuten Väiskillä oli tapana jakaa nuorille harjoitusten jälkeen.