Tule meille töihin! Haemme liikuntakoordinaattoria

Hammee vakinaiseen työsuhteeseen kokoaikaista liikuntakoordinaattoria. Liikuntakoordinaattori toimii Lohjan Liikuntakeskus Oy:n liikuntapalvelupäällikön alaisuudessa, osana moniammatillista ja motivoitunutta liikuntapalvelutiimiä. Liikuntakoordinaattorin vastuutehtävänä on kehittää ja suunnitella seniori- ja soveltavan liikunnan palveluita. Tehtäviin kuuluu myös liikuntaryhmien suunnittelu ja ohjaus. Liikuntakoordinaattori osallistuu myös liikuntatapahtumien suunnitteluun, markkinointiin ja järjestelyihin, yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa. 

Haemme yhteistyö- ja organisointikykyistä, joustavaa henkilöä, jolla on hyvät sosiaaliset taidot sekä oma innostus liikuntaan ja halu jakaa liikunnan ilosanomaa muille. Koska tehtävien hoito edellyttää liikkumista laajalla alueella Lohjalla, on oman auton käyttömahdollisuus välttämätön.

Edellytämme hakijalta liikunta-alan koulutusta ja / tai monipuolista työkokemusta liikunta-alalta.

Tarjoamme viihtyisän työympäristön, jossa on vertaansa vailla olevat työkaverit, kilpailukykyinen palkka, monipuolinen mahdollisuus kouluttautumiseen sekä hyvät henkilöstöetuudet; mm. Lohjan Liikuntakeskuksen liikuntapalveluiden – ja tilojen maksuton käyttö, laadukkaat työvaatteet ja viikoittainen työaikaliikunta. 

Lähetä vapaamuotoinen hakemus otsikolla ”Liikuntakoordinaattori 2024” 24.3.2024 mennessä osoitteeseen taina.pennanen@lohja.fi

Työhaastattelukutsut lähetetään viikolla 13, haastattelut pidetään viikolla 15. Työ alkaa sopimuksen mukaan kevään 2024 aikana. 

Lisätietoja tehtävästä voi tiedustella 15.3.2024 asti
Lohjan Liikuntakeskus Oy:n liikuntapalvelupäällikkö Taina Pennanen,
p. 050 331 5621 tai taina.pennanen@lohja.fi

Lohjan Liikuntakeskus Oy on Lohjan kaupungin konserniyhtiö, joka vastaa kunnallisesta liikuntatoimesta Lohjalla. Lohjalla on erinomaiset liikuntamahdollisuudet harrastaa ja liikkua monipuolisesti. Lohjan Liikuntakeskus Oy on työnantajana kannustava ja rohkea uudistumaan, tarjoten mahdollisuudet itsensä jatkuvaan kehittämiseen. Lohjan Liikuntakeskuksen palveluksessa on noin 70 työntekijää.

Lisätietoja yrityksestä: www.lohjanliikuntakeskus.fi