Sinikka Pohjala -stipendi myönnettiin Lohjan Liitokiekkoilijat ry:lle

Sinikka Pohjala -stipendi (1000 €) on tänä vuonna myönnetty Lohjan Liitokiekkoilijat ry:lle

Stipendi myönnetään vuosittain sellaiselle lohjalaiselle liikuntajärjestölle, joka on toiminnassaan menestyksekkäällä tavalla aktivoinut lohjalaisia lapsia ja nuoria liikkumaan ja löytänyt uusia ja innostavia tapoja lasten ja nuorten liikunnan lisäämiseksi ja liikuntaan aktivoimiseksi. Lohjan Liittokiekkoilijoiden erinomainen toiminta lajin kehittämiseksi ja olosuhteiden parantamiseksi on tehnyt frisbeegolfin hyvin suosituksi liikuntamuodoksi ja kasvattanut huimasti lajin harrastajamäärää Lohjalla.

Lohjan Liitokiekkoilijat ry on perustettu vuonna 2015. Järjestön tarkoitus on kartoittaa ja toteuttaa uusia frisbeegolf-ratahankkeita Lohjalle sekä ylläpitää olemassa olevia ratoja, järjestää kilpailuja sekä edistää paikallista frisbeegolfurheilua vauvasta vaariin ja muksusta mummuun, ikään ja tasoon katsomatta.

Lohjan liitokiekkoilijat tuli vuonna 2015 mukaan Laakspohjan frisbeegolf-radan toimintaan, joka on alun perin Lohjan Seudun Ladun perustama rata. Vuodesta 2015 on Lohjan Liitokiekkoilijat vastannut Laakspohjan radan ylläpidosta ja kehittämisestä, mm. radan opasteet ovat järjestön itse tekemät. Liitokiekkoilijat ovat myös kunnostaneet ja kehittäneet talkoovoimin Sammatin frisbeegolf-radan toimintaa.

Lohjan Liitokiekkoilijat ry:ssä on jäseniä 130, joista 30% omistaa kilpailulisenssin. Seura järjestää aktiivisesti erilaisia kilpailuja viikkokisoista useisiin erilliskilpailuihin huhtikuusta lokakuuhun. Laakspohjan rata on läpi vuoden vilkkaassa käytössä ja ruuhkautunut pahasti viime vuosina. Harrastajien toiveesta ja LLK Oy:n tuella radalla otettiin käyttöön kävijälaskuri, joka näyttää netissä radan reaaliaikaisen käyttäjämäärän. Laakspohjan radalla kirjattiin viime vuonna 42 610 kävijää. Seuraan ovat tervetulleita kaikki, jotka ovat lajista kiinnostuneita ja matalan kynnyksen lajina se sopii myös perheille.

Lohjan Liitokiekkoilijoiden kotisivut

Lohjan Liitokiekkoilijoiden facebook-sivut