Pääsiäispolku 2023

Pääsiäinen on kadonnut ja sinun tulee etsiä se! Seuraa pääsiäismunia ja nuolia, suorita reitin varrella olevia tehtäviä ja saatat löytää pääsiäisen.

Lohjanharjun metsään rakentuu koko perheen pääsiäispolku 29.3.-10.4.2023 väliseksi ajaksi. Pysäköinti Lohjan jäähallin parkkipaikalla (Rajavartiostonkatu 1).

Pääsiäispolku alkaa jäähallin kulmalta, ulkokuntosalilaitteiden läheisyydestä.Pääsiäispolun lähtöpaikka löytyy helposti, sillä lähtöpaikalla iso pääsiäispupu on ohjaamassa mihin suuntaan tulee lähteä. Pääsiäispolkua pitkin pääsee Harjun nuotiopaikalle, jossa voi vaikka grillata omat makkarat ja pitää evästauon, jonka jälkeen voi palata polkua pitkin takaisin lähtöpaikalle (reitti yhteensä noin 2 km). Toimitamme säännöllisesti puita nuotiopaikalle.

Huomioithan, että pääsiäispolku on kapea, joten helpoiten liikkumaan pääsee jalan! Mikäli haluat tulla pienempien lasten kanssa rattailla, pääsee kevyenliikenteen väylää pitkin Harjun nuotiopaikan läheisyyteen, nuotiopaikan läheisyydessä noin 50 metrin päässä nuotiopaikasta on vaunuparkki. Pääsiäispolku saattaa olla paikoin todella liukas, joten liikuthan varoen.

Nuotiopaikalla on iso pääsiäismuna, jonka kanssa voi ottaa kuvia. Voit tägätä @lohjanliikuntakeskus ja #pääsiäispolku, niin voimme jakaa teidän kuvia somekanavillamme.