MTB-kurssi toukokuussa

Lohjan Liikuntakeskus ja Lohja Trails järjestää jälleen alkukesällä mtb-kurssin. Kurssiin kuuluu kolme iltaa Lohjan keskustan tuntuman maastoissa.

Kurssi on tarkoitettu maastopyöräilyä aloittaville ja jo kokemustakin omaaville. Kurssilla osallistujat jaetaan pienempiin ryhmiin lähtötason ja kiinnostuksen mukaan. Kurssilla ajetaan paljon, saadaan paljon toistoja ja harjoitellaan opittua käytännössä maastossa. Ensimmäisellä kerralla tutustutaan perusasioihin taitoradalla. Seuraavilla kerroilla harjoitellaan ryhmä huomioiden pyörän käsittelyä erilaisissa maastoissa, esteiden ylitystä, ajolinjan valitsemista, ylä- ja alamäkitekniikoita.

Kurssi toteutetaan kolmena keskiviikkona 24.5., 31.5. ja 7.6.. Harjoituskerran kesto on jokaisena iltana klo 18.00-20.30. Kurssin hinta 50€. Osallistujalla tulee olla oma ajokuntoinen maastopyörä ja pyöräilykypärä. Osallistuja vastaa omasta vakuutusturvastaan kurssin ajalle.

Ilmoittautuminen kurssille suoraan varausjärjestelmässämme.

Mtb-kurssin ohjaajina toimivat kokeneet Lohja Trails:n ohjaajat, jotka ovat kokeneita maastossa ajajia ja osaavia ohjaajia. Lisätietoja kurssista: lohjatrails@gmail.com.

Tervetuloa aloittamaan hieno liikunta- ja luontoharrastus tai hakemaan lisää taitoa ja varmuutta omaan ajamiseen!

pyöräilijä