Luontoretki järvimaisemiin – Vie vanhus ulos 23.9.

Luontoretki järvimaisemiin – Voimaa vanhuuteen
Maanantaina 23.9.2019 klo 13.00 -15.00
Porlan virkistysalue / Aurlahti

Seniori-ikäisille lohjalaisille suunnatulla luontoretkellä pääsemme nauttimaan leppoisasta yhdessäolosta ja liikkumisen ilosta. Kisakallion reippaiden opiskelijoiden ohjaaman yhteisen alkuverryttelyn jälkeen voi tutustua kävellen Porlan virkistysalueeseen, jutustella kuntapäättäjien kanssa, istua tulilla makkaraa paistaen ja osallistua Rami Laitisen vetämään yhteislaulutuokioihin klo 13.30 ja 14.30. Makkaran lisäksi tarjolla kahvia ja pullaa. Esteettömiin veneretkiin erikoistuneen TheraFish:n lautan kyydissä osa pääsee nauttimaan myös lyhyestä veneretkestä Lohjanjärvellä, veneretkien lähdöt puolen tunnin välein klo 13.00 alkaen.

Tapahtuma on osa Ikäinstituutin Vie vanhus ulos –kampanjaa, jota vietetään 10.9. – 10.10.2019. Luontoretki toteutetaan Partioaitan myöntämän ympäristöbonuksen turvin ja yhtenä tavoitteena on mahdollistaa ulkoiluhetki myös ulkoiluapua tarvitseville kotona asuville iäkkäille ihmisille. Haastamme siis ystävät, naapurit, omaiset ja vapaaehtoistoimijat tarjoamaan apua tarvitsevalla ikäihmiselle kyydin tapahtumapaikalle sekä toimimaan ulkoiluseurana tapahtuman ajan. Kisakallion opiskelijat ovat myös lupautuneet toimimaan kävely- ja makkaranpaistoapuna tapahtuman aikana.

Pysäköinti: Parkkipaikat löytyvät Liessaarenkadun päästä kanoottivajan takaa. Hyväkuntoiset ja -jalkaiset voivat jättää autonsa Aurlahden parkkipaikalle. Lisäksi käytössä on Kultakotien alaparkkipaikka.

Mukana tapahtumassa:

  • Lohjan Liikuntakeskus Oy
  • Lohjan kaupunki
  • TheraFish
  • Lohjan Marttayhdistys ry
  • Kisakallion urheiluopisto
  • Apuomena