Lumikenkäilemään viikolla 7

Ennakkoilmoittautuminen lumikenkäilyihin varausjärjestelmässä!

Lumikenkäkierrokset senioreille Harjulla

ma 15.2. klo 11.00-12.15
to 18.2. klo 11.00-12.15

Järjestämme senioreille ohjatut lumikenkäkierrokset Harjun kauniissa talvisissa maisemissa. Lumikenkäily on helppoa ja hauskaa ja sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille. Se on erinomainen kuntoliikuntamuoto talvella, eikä vaadi erityistä tekniikan osaamista, riittää, että osaa kävellä. Ohjattu lumikenkälenkki on kestoltaan noin 60 min. ja pituudeltaan noin 1-2 km. Lumikengät ja sauvat saa lainaan lenkille Liikuntakeskukselta, kokoontuminen Jäähallin pääovien edessä. Yhden kierroksen hinta 5 €, maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkopankissamme.

Tutustu lumikenkäilyyn!
Harjun urheilukeskus, Runokatu 1, Lohja

ma 15.2. klo 17.30-18.00, 18.00-18.30
ke 17.2. klo 17.30-18.00, 18.00-18.30

Tule tutustumaan Lohjan Liikuntakeskukselta lainattavien lumikenkien käyttöön. Opastuksessa käydään läpi lumikenkien ja sauvojen käyttö aloittaen lumikenkien laittamisesta jalkaan, niillä liikkumiseen ja niiden lainaukseen asti. Opastuksen jälkeen on mahdollista lähteä omatoimiselle lumikenkälenkille esimerkiksi Harjun maastoon. Lumikenkäily on helppoa ja hauskaa ja sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille. Se on erinomainen kuntoliikuntamuoto talvella ja lumikenkiä käyttäen on helppo päästä nauttimaan talvisesta luonnosta myös vaikeakulkuisempaan syvälumiseen maastoon. Opastukset ovat maksuttomia, mutta niihin tulee ilmoittautua etukäteen. Kokoontuminen jäähallin pääovien edessä.

Lumikenkätreeni Harjulla UUSI
Harjun urheilukeskus, Runokatu 1, Lohja

ti 16.2. klo 18.00-19.00

Tule mukaan ohjattuun lumikenkätreeniimme. Tunnin aikana tehdään erilaisia mäkiharjoitteita sekä muita harjoitteita lumihangessa lumikengillä. Treenin pääpaino on erityisesti jaloilla, mutta myös ylävartalo aktivoidaan liikuttaessa. Ohjatut lumikenkätreenit ovat kestoltaan noin 60 min. Lumikengät ja sauvat saa lainaan treeniin Liikuntakeskukselta, kokoontuminen Jäähallin pääovien edessä. Treenin hinta 5 €, maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkopankissamme.

Lumikenkälenkki Harjun urheilukeskuksessa
Harjun urheilukeskus, Runokatu 1, Lohja

to 18.2. klo 18.00-19.00
pe 19.2. klo 17.15-18.15

Kokoontuminen Jäähallin pääovien edessä. Lumikenkäillen pääsee nauttimaan talvisesta luonnosta. Lumikenkäily on helppoa ja hauskaa ja sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille. Se on erinomainen kuntoliikuntamuoto talvella, eikä vaadi erityistä tekniikan osaamista, riittää, että osaa kävellä. Ohjatut lumikenkälenkit ovat kestoltaan noin 60 min. ja pituudeltaan noin 3 km. Lumikengät ja sauvat saa lainaan lenkille Liikuntakeskukselta. Yhden lenkin hinta 5 €, maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkopankissamme.