Lohjanharjun mtb-reitin avajaiset la 5.10.

Lohja on tunnettu aktiivisesta maastopyöräilykulttuurista. Nyt muillakin kuin lohjalaisilla on mahdollisuus tutustua harjun vaihteleviin maastoihin. Lohjalle on kevään ja kesän aikana linjattu, rakennettu ja merkitty maastopyöräilyreitti. Se on rakennettu yhteistyössä Lohjan Liikuntakeskuksen ja Lohja Trails ry:n kanssa. Reitin suunnittelu ja toteutus on hoidettu Lohja Trailsin talkoovoimin.

Juhlistamme reitin valmistumista ajokuntoon lauantaina 5.10. klo 11.00 – 14.00. Tapahtumapaikka on reitin aloituspiste, Runokatu 1 eli Lohjan jäähallin vieressä. Autot voi jättää jäähallin tai uimahallin parkkiin.

Ohjelmassa on urheiluhenkinen reitin avaus ja tietysti ajamista. Pyrimme järjestämään ohjattuja ryhmiä lapsille, nuorille, aloittelijoille ja kokeneemmille ajajille. Paikalla on myös tekniikkarata ja makkaranpaistoa. Tapahtumassa on mukana Liikuntakeskuksen ja Lohja Trailsin väkeä.

Tapahtumaan voi tulla mukaan koko perheen voimin. Pienempien lasten kanssa voi ajaa harjulla helpompia reittejä. Paikan päällä voi tutustua maastopyöräilyyn lajina, tutustua toisiin ajajiin ja kokeilla omia taitoja uudella reitillä.

Lohjanharjun mtb-reitti on 8km mittainen kahdeksasta erilaisesta osasta rakentuva reitti. Reitti on merkitty selvästi maastoon valkoisin vinoneliöin ja opastolpin. Nousumetrejä kertyy n 100. Reitillä on pari aloittelijalle haastavaa kohtaa. Nämä on merkitty reittikarttaan. Reitti soveltuu niin aloittelijalle kuin kilometrejä nielleelle polkujyrälle.

Lisätietoja reitistä löytyy täältä.

Lisätietoja avajaisista Facebookista.