LLK:n varautuminen koronavirusepidemiaan

31.3.2020

Valtioneuvosto linjasi maanantaina poikkeusolojen jatkumisesta, mikä tarkoittaa sitä, että kaikki Lohjan Liikuntakeskuksen liikuntapaikat ovat suljettu 13.5.2020 saakka.

16.3.2020

Lohjan Liikuntakeskuksen liikuntapaikat suljetaan Valtioneuvoston linjauksen mukaisesti 17.3. – 13.4.2020 väliseksi ajaksi. Päätös koskee kuntosaleja, koulujen liikuntasaleja, liikuntahalleja, jäähallia, Neidonkeidasta ja Tennaria.

Tiistaista 17.3.2020 alkaen tilavarauksista ei laskuteta ja sarja- ja kausituotteisiin lisätään käyttöaikaa menetetyn ajan mukaan.

Asiakaspalvelupisteet ovat myös suljettuina. Asiakaspalvelupuhelimeen vastataan arkisin klo 9.00 – 12.00. Muissa asioissa voi olla yhteydessä sähköpostitse lohjan.liikuntakeskus@lohja.fi

14.3.2020

Myös Haikarin talviuintivuorot maanantaisin on peruttu.

13.3.2020

Kaikki Lohjan Liikuntakeskuksen seniori- ja erityisryhmät, myös vertaisohjatut ryhmät, lopetetaan toistaiseksi. Kaikki ryhmäliikunta, vesiliikuntaryhmät, uimakoulut, – kerhot ja vauvauintiryhmät sekä temppis lopetetaan toistaiseksi. Päätökset astuvat voimaan 13.3. klo 14.00 alkaen.

Liikuntapaikat pidetään toistaiseksi avoinna. Liikuntavuorojen peruutuksissa noudatetaan normaaleja peruutusehtoja.

12.3.2020

Lohjan Liikuntakeskus Oy on perustanut koronaviruksen varautumisryhmän, joka seuraa aktiivisesti valtakunnallista tiedottamista ja ohjeistamista ja reagoi siihen tarvittaessa.

Liikuntapaikat ovat toistaiseksi auki ja liikuntaryhmät toimivat normaalisti. Nummen TenavaTohinat on peruttu varotoimenpiteenä.

Olemme tehostaneet siivousta ja lisänneet desinfiointiaineita sekä käsienpesuohjeita liikuntapaikoillemme. Neidonkeitaalla on jo otettu ensimmäiset varotoimenpiteet käyttöön poistamalla lelut lasten leikkipaikalta ja altailta. Työntekijät, joilla on flunssan oireita pysyvät kotona ja ulkomailta palaavan työntekijän on keskusteltava työhön paluun ajankohdasta esimiehen kanssa.

Mikäli Liikuntakeskuksen asiakkaana koet flunssan oireita, pysythän kotona. Liikkujia kehotetaan huolehtimaan käsihygieniasta. Kuntosalilaitteet kannattaa pyyhkiä desinfiointipyyhkeellä käytön jälkeen.

Asiakkaita kehotetaan seuraamaan LLK:n tiedotusta nettisivuilla ja Facebookissa.