Haemme ohjaaja-valvojia Virkistysuimala Neidonkeitaalle

Haluaisitko sinä kuulua ammattitaitoiseen, iloiseen ja motivoituneeseen työyhteisöön?   

Etsimme tiimiimme uusia ohjaaja-valvojia, Lohjan Virkistysuimala Neidonkeitaaseen kokoaikaiseen sekä osa-aikaiseen työhön. 

Toivomme hakijoilta innostunutta asennetta, hyviä sosiaalisia taitoja, joustavuutta sekä paloa työskennellä ihmisten parissa. 

Ohjaaja-valvojan tehtäviin kuuluu uinnin valvonnan lisäksi, liikuntaryhmien suunnittelu ja ohjaus vedessä sekä mahdollisesti ohjaukset kuntosaleilla ja liikuntasaleissa eri-ikäisille kohderyhmille. Ohjaaja-valvojat pääsevät osallistumaan myös liikuntatapahtumien suunnitteluun ja toteutukseen. Lisäksi tehtäviin kuuluu allasosaston siisteydestä ja yleisestä järjestyksestä huolehtiminen. Uimaopettajan pätevyys katsotaan eduksi, tehtävässä on mahdollisuus toimia myös uimaopettajana. 

Työ on kaksivuorotyötä, sisältäen aamu-, ilta ja viikonloppuvuoroja, työvuoroihin on mahdollisuus itse vaikuttaa.  

Tarjoamme viihtyisän työympäristön, jossa on vertaansa vailla olevat työkaverit, kilpailukykyinen palkka, monipuolinen mahdollisuus kouluttautumiseen sekä hyvät henkilöstöetuudet; mm. Lohjan Liikuntakeskuksen liikuntapalveluiden – ja tilojen maksuton käyttö, laadukkaat työvaatteet ja viikoittainen työaikaliikunta. 

Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen taina.pennanen@lohja.fi, hakemukset käsitellään ja haastattelut sovitaan saapumisjärjestyksessä, paikat täytetään heti, kun sopiva henkilö tehtävään löytyy. 
Työ alkaa sopimuksen mukaan tammikuussa 2024. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Lohjan Liikuntakeskus Oy:nliikuntapalvelupäällikkö Taina Pennanen,
p. 050 331 5621
taina.pennanen@lohja.fi 

Lohjan Liikuntakeskus Oy on Lohjan kaupungin konserniyhtiö, joka vastaa kunnallisesta liikuntatoimesta Lohjalla. Lohjalla on erinomaiset liikuntamahdollisuudet harrastaa ja liikkua monipuolisesti. Lohjan Liikuntakeskus Oy on työnantajana kannustava ja rohkea uudistumaan, tarjoten mahdollisuudet itsensä jatkuvaan kehittämiseen. Lohjan Liikuntakeskuksen palveluksessa on noin 70 työntekijää.