Miten osallistun ryhmäliikuntaan?

Mistä voin maksaa ryhmäliikuntatunnin?

Osallistuaksesi Liikuntakeskuksen ryhmäliikuntatunneille tarvitset ryhmäliikuntakortin. Kortteja myydään Neidonkeitaan ja Tennarin kassoilla, ja valittavana on yhden kerran kortti tai kymmenen kerran sarjakortti tai 30 päivän, 180 päivän tai 360 päivän kausikortti. Kausi- ja sarjakortit ladataan älykortille, joka maksaa ensimmäisellä kerralla 6 €. Ryhmäliikuntakortilla voi osallistua kaikille Liikuntakeskuksen järjestämille ryhmäliikuntatunneille. Ryhmäliikuntakortti leimataan aina tunnin alussa salista tai liikuntapaikan ovelta löytyvässä leimauslaitteessa.

Ryhmäliikuntatuntien hinnastoon voit tutustua täällä.

Pitääkö tunneille ilmoittautua etukäteen?

Ryhmäliikuntatunneille on ilmoittauduttava etukäteen varausjärjestelmässämme tai puhelimitse asiakaspalveluun p. 019 369 1803, tunnit tulevat varattaviksi 14 vrk ennen ko. tunnin alkua.
Mikäli tunnille ei pääse, tulee varaus peruuttaa. Varauksen voi perua 2h ennen tunnin alkua itse varausjärjestelmässä. Jos tunnin alkuun on alle kaksi tuntia, peruutuksen voi tehdä soittamalla asiakaspalveluun.

Mitä tarvitsen tunneille mukaan?

Tunneille on hyvä ottaa mukaan sisäkengät, juomapullo sekä oma jumppamatto (liikuntapaikoilla ei ole jumppamattoja).

Mitä teen jos jään varapaikalle?

Kaikille varapaikkalaisille tulee vapautuneesta paikasta ilmoitus sähköpostiin, ilmoitus lähtee kaikille varapaikkalaisille samaan aikaan. Sähköpostiin tulee linkki, josta pääsee varaamaan paikan itselleen. Linkistä avautuu kuvassa oleva näkymä. Mikäli paikka on vielä vapaana tunnille, on alareunassa varaa-painike. Mikäli varaa-painiketta ei enää ole, on paikan ehtinyt varaamaan jo joku toinen.

Liikutaan turvallisesti!

Liikuntakeskuksen kaikille ryhmäliikuntatunneille tulee tehdä paikkavaraus, jotta pystymme takaamaan riittävät turvavälit jokaiselle liikkujalle. Huolehdithan, että pidät riittävän turvavälin muihin liikkujiin tunnille tullessasi ja tunnin aikana. Jokaisella liikuntapaikalla on saatavilla käsidesiä.
Kaikkien yli 12-vuotiaiden tulee käyttää kasvomaskia Lohjan Liikuntakeskuksen hallinnoimissa sisäliikuntatiloissa, kasvomaksia tulee käyttää aula- ja pukuhuonetiloissa ennen tunnin alkua sekä tunnin jälkeen.
Tule liikkumaan vain täysin terveenä!