Tenniskentät

Lohjan alueen tenniskentille voi tehdä vakiovuorohakemuksen sähköisen hakemuksen kautta. Vakiovuorojovarauksen voi tehdä sähköisen haun kautta.

Yksittäisiä vuoroja voi varata varausjärjestelmän kautta tai puhelimitse asiakaspalvelusta p. 019 369 1803 arkisin klo 9 – 17.30 ja kesäajalla 7.6. – 12.8. ark. klo 12 – 20. Poikkeuksena Pusulan massatenniskentät, joiden varaamiseen ohjeet alempana.

Massatenniskentät

Sporttikeskus Tennarin massatenniskentät (6kpl)

Rantapuisto 45, 08100 Lohja

Kenttien käyttöaika on klo 9 – 21, hoitoajat nähtävissä hallin INFO-tv:ssä.

KENTÄN HOITAMINEN JA PELIJALKINEET

Pelaa aina tennikseen tarkoitetuilla, tasapohjaisilla jalkineilla. Tarkista pelivuorosi alussa, että kenttä on pelattavassa kunnossa. Selvästä hoidon laiminlyönnistä tulee ilmoittaa Tennarin asiakaspalveluun. Pelituntiin sisältyy kentän huoltovelvoite, kuoppien paikkaus ja kentän harjaus!
Ethän pelaa varauksestasi huolimatta, jos kenttä ei kestä pelaamista esim. sateen vuoksi (kentälle on muodostunut lammikoita).
Huolehdi pelivuorosi päätteeksi kentän normaalista kunnostuksesta – tasoita syntyneet kuopat ja harjaa kenttä.
Hoito-ohje on erikseen kenttien ilmoitustaululla.

Tenniskenttiä koskevat tiedustelut LLK Oy:n asiakaspalvelusta p. 019 369 1803.

Pusulan massatennsikentät

Kalliopolku 10, 03850 Nummi-Pusula

Pusulan kentillä jokaisen kentän päädyssä on postilaatikko, jossa on kentän varauskansio. Kansiossa on kahden viikon varauslistat. Listaan kirjoitetaan varaajan nimi ja laskutusosoite sekä aikaväli, jonka kenttä ollut käytössä. Pusulan Urheilijat laskuttavat kentän käytöstä 7,00€ / h.

Lisätietoja: Jaakko Iso-Markku p. 0400 353353.

Pinnoitetenniskentät

Myös pinnoitekentille voi tehdä vakiovuorovarauksen sähköisellä lomakkeella. Vakiovuoro kentälle on maksullinen. Yksittäisiä vuoroja voi varata varausjärjestelmän kautta tai puhelimitse asiakaspalvelusta. Yksittäiset vuorot pinnoitekentillä ovat maksuttomia. Kentälle voi mennä pelaamaan myös ilman varausta, mikäli se on vapaa.

Karjalohjan pinnoitekenttä

Moision pinnoitekenttä

Mäntynummen pinnoitekenttä

Nummen pinnoitekenttä

Sammatin pinnoitekenttä

Virkkalan pinnoitekenttä

KENTTIEN KÄYTTÖ
Kentän käyttöaika on klo 9 – 21 ja se on tarkoitettu tenniksen pelaamiseen. Polkupyörillä ja mopoilla ajo kentillä on ehdottomasti kielletty. Pelaajan tulee huolehtia omalta osaltaan kenttäalueen siisteydestä.