Tenniskentät

Varaa tenniskenttä

Yksittäisvuoron varaaminen

Tenniskenttiä voi varata suoraan varausjärjestelmästämme.

Lisäksi yksittäisvuoroja voi varata sähköpostitse lohjan.liikuntakeskus@lohja.fi (arkisin), Tennarin asiakaspalvelupisteeltä tai puhelinnumerosta p. 044 374 1813 Sporttikeskus Tennarin aukioloaikoina.

Muussa tapauksissa vuoroa haetaan tapahtumahakemuksella. Tapahtumahakemuksella voi varata myös liikuntatilat  myös synttärikäyttöön. Liikuntatilojen varaustilanteen näet täältä. Tutustu myös yksittäisvuorojen ohjeistukseen tästä.

Vakiovuoron varaaminen

Vakiovuoroa voi hakea sähköisellä lomakkeella. Vakiovuoroja jaetaan järjestöille ja yksittäisille käyttäjille vakiovuorojakosäännön mukaisesti.

LLK Oy vastaa kaikkien liikuntapaikkojen vakioharjoitusvuoroista sekä tilapäiskäytöstä hallinnoimanaan aikana keskitetysti. Liikuntakeskus jakaa vakiovuoroja järjestöille ja yksittäisille käyttäjille . Klikkaa tästä hakulomakkeisiin.

Liikuntapaikkojen vuosi-ilmoitus 2018

Massatenniskentät

Sporttikeskus Tennarin massatenniskentät (6kpl)

Rantapuisto 45, 08100 Lohja

Kenttien käyttöaika on klo 9 – 21, hoitoajat nähtävissä hallin INFO-tv:ssä.

KENTÄN HOITAMINEN JA PELIJALKINEET

Pelaa aina tennikseen tarkoitetuilla, tasapohjaisilla jalkineilla. Tarkista pelivuorosi alussa, että kenttä on pelattavassa kunnossa. Selvästä hoidon laiminlyönnistä tulee ilmoittaa Tennarin asiakaspalveluun. Pelituntiin sisältyy kentän huoltovelvoite, kuoppien paikkaus ja kentän harjaus!
Ethän pelaa varauksestasi huolimatta, jos kenttä ei kestä pelaamista esim. sateen vuoksi (kentälle on muodostunut lammikoita).
Huolehdi pelivuorosi päätteeksi kentän normaalista kunnostuksesta – tasoita syntyneet kuopat ja harjaa kenttä.
Hoito-ohje on erikseen kenttien ilmoitustaululla.

Tenniskenttiä koskevat tiedustelut LLK Oy:n asiakaspalvelusta p. 019 369 1803.

Pusulan massatennsikentät

Kalliopolku 10, 03850 Nummi-Pusula

Pusulan kentillä jokaisen kentän päädyssä on postilaatikko, jossa on kentän varauskansio. Kansiossa on kahden viikon varauslistat. Listaan kirjoitetaan varaajan nimi ja laskutusosoite sekä aikaväli, jonka kenttä ollut käytössä. Pusulan Urheilijat laskuttavat kentän käytöstä 7,00€ / h.

Lisätietoja: Jaakko Iso-Markku p. 0400 353353.

Pinnoitetenniskentät

Myös pinnoitekentille voi tehdä vakiovuorovarauksen sähköisellä lomakkeella. Vakiovuoro kentälle on maksullinen. Yksittäisiä vuoroja voi varata varausjärjestelmän kautta tai puhelimitse asiakaspalvelusta. Yksittäiset vuorot pinnoitekentillä ovat maksuttomia. Kentälle voi mennä pelaamaan myös ilman varausta, mikäli se on vapaa.

Karjalohjan pinnoitekenttä

Moision pinnoitekenttä

Mäntynummen pinnoitekenttä

Nummen pinnoitekenttä

Sammatin pinnoitekenttä

Virkkalan pinnoitekenttä

KENTTIEN KÄYTTÖ
Kentän käyttöaika on klo 9 – 21 ja se on tarkoitettu tenniksen pelaamiseen. Polkupyörillä ja mopoilla ajo kentillä on ehdottomasti kielletty. Pelaajan tulee huolehtia omalta osaltaan kenttäalueen siisteydestä.