Puistojumpat

Lohjan puistojumpat 1.6. – 6.8.2020

Aurlahden rannan jumppatarjonnasta vastaa tänä kesänä Lohjan Liikuntakeskus, Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplico ja StudioFlo. Varusteiksi kaikille tunneille kannattaa ottaa juomapullo ja joogaan myös jumppa-alusta. Puistojumppiin pääsee 5 € kertamaksulla, joka maksetaan käteisellä paikan päällä.

Poikkeuksena aikaisempiin vuosiin, tänä kesänä tunneille ilmoittaudutaan paikan päällä tai etukäteen saman päivän aikana. Ilmoittaudu tästä!

Mikäli tunnit siirtyvät sateen vuoksi sisälle, siitä ilmoitetaan puistojumppien Facebook-sivulla tuntia ennen tunnin alkua.

Puistojumppiin pääsee 5 € kertamaksulla, joka maksetaan käteisellä paikan päällä. Jumppiin pääsee myös Lohjan Liikuntakeskuksen älykortilla tai Aplicon Travel Pass-kortilla.

Lisätiedot www.facebook.com/LohjanPuistojumpat
Järjestäjien nettisivut: www.lohjanliikuntakeskus.fi, www.aplico.fi, www.studioflo.fi

Mahdolliset tiedotteet, peruutukset/muutokset tunteihin voi käydä katsomassa Facebookista.

Maanantaisin klo 18.00 – 18.55 Puistojumppa / Lohjan Liikuntakeskus Oy

Tehokas omalla kehonpainolla toteutettava tunti sopii kaikentasoisille liikkujille. Tunti koostuu alkulämmittelystä, lihaskunto-osiosta ja venyttelystä. Tunnilla ei mennä maahan, joten tunnille ei välttämättä tarvitse alustaa.

* Sateen sattuessa tunti pidetään Harjun koulu, Toivonkatu 2

Keskiviikkoisin klo 18.15 – 19.00 Ranta Zumba® / Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplico ja Studio Flo

Kesän Zumba® yhdistää latinorytmit ja kuumimmat tanssityylit ja hitit. Rytmikäs tanssitunti, jossa rasva palaa vastustamattoman mukaansa tempaavalla tavalla. Zumba on liikuntamuoto, joka on sekä hauskaa että tehokasta! Sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille.

Torstaisin klo 9.15 – 10.00 Ranta-Yoga / Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplico

Mielen ja kehon yhteistyötä korostava ja kehon voimaa ja hallintaa lisäävä harjoitus. Aurinkotervehdykset ja Yoga flow -sarja nyt aamun auringon alla Lohjanjärven rannalla. Hyvä tapa aloittaa lomapäivä tai jatkaa reippaana työn pariin.