#liikuta­ystävää

Viikolla 6 meillä vietetään #liikutaystävää -viikkoa! Mikä on sinun tapasi liikuttaa ystävää?

Etätreffit puhelimessa?

Onko sinulla ystävä, jota et ole päässyt tapamaan viime aikoina? Voisitko soittaa hänelle jo tänään ja sopia hänen kanssaan liikunnalliset etätreffit? Voisitte vaihtaa kuulumiset etälenkkeilyn merkeissä vaikka välissänne olisikin välimatkaa! 

#Liikutasenioria

Meillä Liikuntakeskuksen väellä on tällä hetkellä valtava huoli ikäihmisten liikkumattomuudesta ja sosiaalisten kontaktien puuttumisesta! Moni ikäihminen ei tällä hetkellä pääse tärkeän liikuntaharrastuksensa pariin, jossa hän normaalisti tapaa ystäviään ja pääsee vaihtamaan heidän kanssaan viikon kuulumisia. Liikkumattomuuden myötä myös heidän voimansa heikkenevät ja vireystila laskee, koska kotoa ei välttämättä tule lähdettyä ulos. 

Tunnetko Sinä tällaisen ikäihmisen? Voisitko Sinä soittaa hänelle tänään ja kysyä hänen kuulumisiaan? Tai pystyisitkö lähteä ulkoilemaan hänen kanssaan? 

Haluamme haastaa teidät kaikki mukaan tähän tärkeään asiaan! #liikutasenioria

Aloita yhdessä uusi harrastus!

Lähde ystävän kanssa lumikenkäilemäänYhdessä on hauskempaa lähteä tutustumaan uuteen liikuntamuotoon. Lumikenkiä saa lainaan Lohjan Jäähallin välinelainaamosta! 

Voitte ilmoittautua mukaan ohjatuille lumikenkälenkeille, joita järjestämme tällä viikolla Harjulla torstaina 11.2. klo 18.00 – 19.00 ja perjantaina 12.2. klo 17.15 – 18.15 sekä Muijalassa lauantaina 13.2. klo 15.00 – 17.00. 

Mikäli haluatte lähteä kahdestaan ystävän kanssa lumikenkäilemään, voitte lainata lumikengät meiltä ja lähteä yhdessä lenkille. Opastamme lumikenkien käyttöä tällä viikolla tiistaina ja keskiviikkona Harjulla klo 17.30 ja klo 18.00 alkaen. Ilmoittautukaa mukaan!