LOHJA – Rogaining

Elokuussa tulossa uusi liikuntatapahtuma!

LOHJA – Rogaining 14.8.2021 TULOKSET

LOHJA – ROGAINING la 14.8.2021 – Lohja tutuksi tossuilla tai pyörällä –

Lohjan Liikuntakeskus järjestää ROGAINING -rastitapahtuman lauantaina 14.8.2021 Lohjan keskustan ympäristössä, keskuspaikkana toimii Harjun hiekkakenttä, Rajavartiostonkatu 1, 08100 Lohja. Tapahtuman järjestelyissä on mukana myös Hiidenkiertäjät ry.

Tavoite, toteutus
Tavoitteena on rogaining -periaatteen mukaisesti edetä suunnistaen määräaikana pareittain tai ryhmissä, jalkaisin tai polkupyörällä, ja etsiä mahdollisimman monta rastia maastosta ja kortteleista. Rasteilta saa pisteitä. Lopputulos on saavutettu pistemäärä. Määräajan ylityksestä sakotetaan yksi minuutti/yksi piste.

Sarjat, määräaika
2 tunnin tossusarja naisille
2 tunnin tossusarja miehille
2 tunnin tossusarja sekaryhmille
2 tunnin pyöräsarja (ei sähköavustusta)
2 tunnin tossusarja perheille (lapset voivat käyttää pyörää)

Määräaika tarkoittaa suorituksen ihanneaikaa lähdöstä – maaliin, maaliin voi tulla myös aikaisemmin.  Määräajan ylityksestä sakotetaan yksi minuutti/yksi piste.

Ilmoittautuminen ja osallistumismaksu
Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt!

Osallistumismaksu 2 tunnin tossu- ja pyöräsarjassa 10 €/joukkue, perhesarja maksuton.
Osallistumismaksun maksamiseen saa ohjeet ilmoittautumisen yhteydessä.

Aineisto, reitin suunnittelu, lähtö
Osallistumismaksu sisältää kaksi karttasarjaa/joukkue.
Perhesarjalaiset saavat yhden kartan/perhe.
Karttaan on painettu rastit ja rastinmääritteet. Kartat jaetaan klo 9.30. Kartan saatuaan joukkue suunnittelee reitin, jonka arvioi voivansa selvittää annetussa määräajassa. Joukkueella on oltava omat kynä- tarvikkeet reitin suunnitteluun. Suunnittelu tehdään ulkotiloissa tai esim. autossa. Lähtö tapahtuu kilpailukortin nollaleimauksella klo 10.00

Toiminta rasteilla
Rasteilla on punavalkoinen rastilippu ja leimauslaite. Mallirasti on lähtöpaikan tuntumassa. Leimaus rasteilla tapahtuu osanottajan elektronisella Emit -kilpailukortilla. Joukkue käyttää yhtä emit-korttia, jollaisen voi tarvittaessa varata ilmoittautumisen yhteydessä, vuokra 2 €, maksetaan ilmoittautumismaksun yhteydessä.

Maali
Maaliin tullessaan joukkue suorittaa maalileimauksen. Vuokrattu Emit -kortti palautetaan maalihenkilöstölle. Palauttamattomasta kilpailukortista peritään uuden hinta 73 €.

Maasto ja kartta
Monipuolinen maasto tarjoaa kaupunkitaajamaa ja kortteleita sekä eritasoisia tie- ja polkureittejä. Kartta on pääosin suunnistuskarttatasoinen, mittakaava 1:15000. Karttaan on merkitty punaisella kielletyt alueet ja tiet, esimerkiksi valtatie 25, jonka voi vain alittaa merkityistä kohdista.

Liikenne
Eteneminen yleisillä väylillä edellyttää normaalien liikennesäätöjen noudattamista.

Kielletyt alueet
Kiellettyjä ovat karttaan punaisella merkityt väylät ja alueet sekä tummanvihreällä rajatut tontit.

Muita kieltoja
Tapahtumassa on uintikielto. Sähköavusteisten pyörien käyttö on kielletty.

Muuta
Kaikkien osallistujien kesken arvontaan palkintoja. WC-tilat löytyvät Lohjan Jäähallilta. tapahtumapaikalla on kahvio, josta voi ostaa virvokkeita sekä pientä syötävää.

Liikutaan turvallisesti!
Muistathan tulla liikkumaan vain terveenä ja noudattaa hyvää käsihygienia! Tapahtumassa noudatetaan THL:n voimassa olevia rajoituksia.

Lisätiedot tapahtumasta, Lohjan Liikuntakeskus, Minna Nuppola p. 050 443 1413 tai minna.nuppola@lohja.fi

(ote tapahtumakartasta alla)