Perhevuorot

Virkistysuimala Neidonkeidas sekä Lohjan Liikuntakeskuksen hallinnoimat kuntosalit avataan 3.5.2021. Virkistysuimala Neidonkeidas sekä kuntosalit avataan tilakohtaisesti määriteltyjen paikkamäärien mukaan.

Liikuntasalit ja – hallit avautuvat 3.5.2021 alkaen vuonna 2001 ja sen jälkeen syntyneiden harrastustoiminnalle.
Liikuntasaleissa – ja halleissa saa kuitenkin liikkua perhevuoroilla, vuoroilla voi käydä liikkumassa samassa taloudessa asuvien henkilöiden kanssa.

Huomioithan, että sisäliikuntatiloissamme kaikkien yli 12-vuotiaiden on käytettävä kasvomaskia muulloin kuin liikuntasuorituksen aikana. Kasvomaskin käyttöä ei edellytetä henkilöiltä, jotka eivät terveydentilansa vuoksi voi maskia käyttää. Huolehdithan myös turvavälien säilymisestä vuorojen vaihdossa. Liikutaan turvallisesti!

Perhevuorot liikuntasaleissa

Perhevuoron voi varata mihin tahansa LLK:n hallinnoimaan koulun liikuntasaliin tai -halliin. Tarkista vapaat vuorot varausjärjestelmästämme.

Vuorot varataan erikseen yksittäisvuoroina Lohjan Liikuntakeskuksen asiakaspalvelusta sähköpostitse lohjan.liikuntakeskus@lohja.fi tai puhelimitse 019 369 1803 (ma – pe klo 9.00 – 19.00 toistaiseksi).

Liikuntasalien vuokrat löytyvät sisäliikuntatilojen hinnastosta.

Asiakkaalla on oltava Liikuntakeskuksen älykortti, jolle pääsyoikeus liikuntatilaan ladataan. Mikäli korttia ei vielä ole, sen voi ostaa 6 euron hintaan Sporttikeskus Tennarista, soita ja sovi kortin noudosta etukäteen. HUOM! Viikonloppu vuorot tulee varata jo etukäteen arkena, sillä viikonloppuisin asiakaspalvelumme ei ole avoinna.

Vuorojen peruutus tapahtuu asiakaspalvelun kautta.

Perhevuorot padel-hallissa

Padel-halli Padeloniaan varataan vuorot varausjärjestelmässä. Vuoro maksetaan varaamisen yhteydessä verkkomaksuna. Maksun jälkeen varaaja saa vahvistusviestin yhteydessä pin-koodin, jolla kuljetaan padel-halliin.

Perustuntihinta: 24 €/tunti
Primetime-hinta, ma – pe klo 17.00 – 22.00 ja la – su klo 6.00 – 24.00: 32€ / h

Vuorojen peruutus tapahtuu asiakaspalvelun kautta.