Perhevuorot

Lohjan Liikuntakeskus Oy:n hallinnoimien sisäliikuntapaikkojen ollessa muuten suljettuna aikuisten liikunnalta, perheliikunnan vuorojen varaaminen sallittiin 1.2.2021 alkaen. Tämä tarkoittaa, että lohjalaiset voivat varata vuoron liikuntasalista, padel-hallista, jäähallista ja 15.2. alkaen myös Neidonkeitaan kuntosalilta ja käydä liikkumassa samassa taloudessa asuvien henkilöiden kanssa.

Vuoroja voi varata tällä hetkellä maaliskuun loppuun asti. Muutokset varauskäytännöissä ovat mahdollisia.

Huomioithan, että sisäliikuntatiloissamme kaikkien yli 12-vuotiaiden on käytettävä kasvomaskia muulloin kuin liikuntasuorituksen aikana. Kasvomaskin käyttöä ei edellytetä henkilöiltä, jotka eivät terveydentilansa vuoksi voi maskia käyttää. Huolehdithan myös turvavälien säilymisestä vuorojen vaihdossa. Liikutaan turvallisesti!

Perhevuorot uimahallissa

Perhevuorot varattavissa tällä hetkellä vain viikolla 9. Avaamme lisää vuoroja, kun varmistuu että vuoroja voidaan jatkaa. 

Perhevuoron voi varata 1.3. alkaen myös Neidonkeitaan uimahalliin. Olemme jakaneet vuorot niin, että perhe voi varata yksittäisen uima-altaan itselleen ja saa käyttöönsä yhden pesu-  ja pukutilan (saunat eivät ole käytössä). Varattavia altaita ovat terapia-allas ja toiminta- eli hyppyallas (toiminta-altaassa uimataitovaatimus 25m). Vuorot ovat klo 15.45 – 17.00 ja 17.15 – 18.30. Uintiaika on siis 1 h 15 min ja se sisältää pesu- ja pukeutumisajan. Vuoron hinta on 25 e. Vuoron varaus ja maksu tapahtuu varausjärjestelmässämme. Perheuintivuoroille kuljetaan kassan kautta.

Perhevuorot kuntosalilla

Perhevuoron voi varata Neidonkeitaan kuntosalille ma – pe klo 6.00 – 21.00 ja la – su klo 6.00 – 16.00. Varaus ja maksu tapahtuu varausjärjestelmässämme. Vuoron hinta on 10e / tunti. Vuoron varauksen jälkeen on oltava yhteydessä asiakaspalveluumme, jotta pääsyoikeus voidaan ladata asiakkaan älykortille. Asiakaspalvelu: 019 369 1803 (ma – pe klo 9.00 – 17.30 toistaiseksi).

Asiakkaalla on oltava Liikuntakeskuksen älykortti, jolle pääsyoikeus ladataan (mikäli korttia ei vielä ole, sen voi ostaa 6 euron hintaan Sporttikeskus Tennarista, soita ja sovi kortin noudosta). Vuorojen peruutus tapahtuu asiakaspalvelun kautta.

Perhevuorot liikuntasaleissa

Perhevuoron voi varata mihin tahansa LLK:n hallinnoimaan koulun liikuntasaliin tai -halliin. Tarkista vapaat vuorot varausjärjestelmästämme.

Vuorot varataan erikseen yksittäisvuoroina Lohjan Liikuntakeskuksen asiakaspalvelusta sähköpostitse lohjan.liikuntakeskus@lohja.fi tai puhelimitse 019 369 1803 (ma – pe klo 9.00 – 17.30 toistaiseksi).

Liikuntasalien vuokrat löytyvät sisäliikuntatilojen hinnastosta.

Asiakkaalla on oltava Liikuntakeskuksen älykortti, jolle pääsyoikeus ladataan (mikäli korttia ei vielä ole, sen voi ostaa 6 euron hintaan). Vuorojen peruutus tapahtuu asiakaspalvelun kautta.

Perhevuorot padel-hallissa

Padel-halli Padeloniaan varataan vuorot varausjärjestelmässä. Vuoro maksetaan varaamisen yhteydessä verkkomaksuna. Maksun jälkeen varaaja saa vahvistusviestin yhteydessä pin-koodin, jolla kuljetaan padel-halliin.

Perustuntihinta: 24e / h
Primetime-hinta, ma – pe klo 17.00 – 22.00 ja la – su klo 6.00 – 24.00: 32€ / h

Vuorojen peruutus tapahtuu asiakaspalvelun kautta.

Perhevuorot jäähallissa

Perhevuoron voi varata myös Lohjan jäähalliin. Tarkista vapaat vuorot varausjärjestelmästämme.

Vuorot varataan erikseen yksittäisvuoroina Lohjan Liikuntakeskuksen asiakaspalvelusta sähköpostitse lohjan.liikuntakeskus@lohja.fi tai puhelimitse 019 369 1803 (ma – pe klo 9.00 – 17.30 toistaiseksi).

Jäähallin hinnat

Lapset ja nuoret
Perushinta: 23,91 e / h
Prime time: 71,72 e / h

Aikuiset
Perushinta: 33, 21 e / h
Prime time: 99, 64 e / h

Vuorojen peruutus tapahtuu asiakaspalvelun kautta.