Mars Mars! Liikunta- ja hyvinvointiryhmä nuorille

Liikunta- ja hyvinvointiryhmä nuorille 17-29-vuotiaille

Lohjan Liikuntakeskus Oy ja Lohjan kaupungin Nuorisokeskuksen Ohjaamo aloittavat marraskuun 2020 puolessa välissä  Liikunta- ja hyvinvointiryhmän 17-29 –vuotiaille lohjalaisille nuorille liikunnan lisäämiseksi ja hyvinvoinnin parantamiseksi.

Idea ja tarve ryhmälle on saanut alkunsa kutsunnoista. Kutsunnoissa olemme tavanneet nuoria, jotka ovat saaneet kutsuntalautakunnalta päätöksen palvelukseen astumisen lykkäämisestä heikon fyysisen kunnon vuoksi. Haluamme osaltamme auttaa kehittämään näiden nuorten ja kutsuntoihin menevien sekä muiden halukkaiden lohjalaisten nuorten fyysistä kuntoa ja hyvinvointia.

Tarjoamme yhteistyössä Liikuntakeskuksen ja Nuorisokeskuksen Ohjaamon etsivän nuorisotyöntekijöiden avulla nuorille 11 kuukauden ajan tiivistä ohjausta ja opastusta kunnon kohentamiseen ja hyvinvoinnin parantamiseen.

Ryhmään osallistuva nuori saa oman yksilöllisen harjoitussuunnitelman ja hyvinvointiohjelman sekä tämän lisäksi mahdollisuuden osallistua myös ryhmämuotoiseen toimintaan 2-4 krt/kk. Hyvinvoinnissa keskitymme oikeanlaisen ravintoon ja kokonaisuutena henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin. Osallistuminen toimintaan on maksutonta. Kokoonnumme tiistaisin klo 16.00-17.00.

Liikunta- ja hyvinvointiryhmä aloittaa toiminnan 17.11.2020. Infotilaisuus nuorille on Harjulassa (Kullervonkatu 7) tiistaina 03.11.2020 klo 16.00-17.00.

Lisätietoa: Etsivä nuorisotyöntekijä Jarkko Stirkkinen 0503290971, jarkko.stirkkinen@lohja.fi