Liiku kesäksi kuntoon

Kampanja-aika 1. – 31.3.2019

Lohjan Liikuntakeskuksen järjestämä Liiku kesäksi kuntoon -kampanjan tavoitteena on innostaa lohjalaisia liikunnan ja samalla erilaisten liikuntamuotojen pariin. Liiku kesäksi kuntoon -kampanjaan kuuluu liikuntapassi, johon kerätään leimoja. Passeja on kolme erilaista ja passilla pääset osallistumaan ryhmäliikuntaan, vesiliikuntaan (tai vaihtoehtoisesti uimaan tai vesijuoksemaan) ja käymään kuntosalilla passissa määriteltyjen kertojen mukaisesti. 

Liikuntapassit

5 leiman passi / 10 €

Viiden leiman passiin kerätään leimat kahdelta ryhmäliikuntatunnilta, kahdesta vesiliikunnasta TAI kuntosalikäynnistä ja yhdestä omatoimisesta ulkoliikunnasta.

10 leiman passi / 20 €

Kymmenen leiman passiin kerätään neljä ryhmäliikuntatuntia, neljä vesiliikuntaa, yksi kuntosalikäynti ja omatoiminen ulkoliikunta.

15 leiman passi / 30 €

Viidentoista leiman passiin kerätään leimat viideltä ryhmäliikuntatuntia, viisi vesiliikuntaa, kolme kuntosalikäyntiä ja kaksi omatoimista ulkoliikuntaa.

Mihin liikuntaan voin osallistua passilla?

Ryhmäliikunta

Ryhmäliikuntaleimoja voit kerätä miltä tahansa ryhmäliikuntatunniltamme. Ryhmäliikunnat löydät aikuisliikunnan viikkoaikataulusta alta ja tarkemmat tuntikuvaukset löytyvät täältä. Muistathan ilmoittautua * -merkityille tunneille etukäteen joko täällä tai puhelimitse Lohjan Liikuntakeskuksen asiakaspalveluun p. 019 369 1803. Tunnilla saat ohjaajalta passiin kuittauksen käynnistä.

Vesiliikunta

Vesiliikunnan leimoja voi kerätä Virkistysuimala Neidonkeitaalta. Vesiliikunnaksi käy omatoiminen uinti tai vesijuoksu tai ohjatut vesijumpat. Passiin saat leiman Neidonkeitaan kassalta sekä kortin, jolla pääset uimaan.

Vesijuoksun tekniikkavartti lauantaisin 9.3., 16.3., 23.3. ja 30.3. klo 15.00 – 15.15 toiminta-altaalla

Kuntosali

Kuntosalileimoja voi kerätä Neidonkeitaan tai Tennarin kuntosalilta. Saat passiin leiman kassalta.

Neidonkeitaan kuntosalille pääsee passilla arkisin klo 6.00 – 20.00 ja viikonloppuisin klo 10.00 – 17.00. Tennarin kuntosalille pääsee arkisin klo 08.00 – 22.00, lauantaisin klo 09.00 – 17.00 ja sunnuntaisin klo 09.00 – 21.00.

Kuntosaleilla järjestetään maaliskuun aikana kuntosaliopastuksia, joilla pääsee alkuun kuntosaliharjoittelussa.

Kuntosaliopastukset

maanantaisin klo 15.30 – 16.30
Neidonkeitaalla

4.3. Jalkalihakset / alaselkä
11.3. Ylävartalo / vatsalihakset
18.3. Jalkalihakset / alaselkä
25.3. Ylävartalo / vatsalihakset

torstaisin klo 15.30 – 16.30
Sporttikeskus Tennarissa

to 14.3. ja to 28.3.

Omatoiminen ulkoliikunta

Omatoimisena ulkoliikuntana voi käydä vaikka kävelemässä, juoksemassa, pyöräilemässä tai hiihtämässä. Liikunnasta käy myös reippaammat arkiaskareet ulkona, kuten lumityöt. Kirjaa passiin itse, mitä omatoimista ulkoliikuntaa olet tehnyt.

Usein kysytyt kysymykset

Passini on täynnä, mitä nyt?

Passin täytyttyä palauta se Neidonkeitaan tai Tennarin kassalle. Täydet passit osallistuvat lahjakorttien ja aktiivisuusrannekkeen arvontaan (arvonta suoritetaan 8.4.2019). Palauttaessasi passin viimeistään sunnuntaina 7.4.2019 voit samalla ostaa itsellesi uinteja, kuntosalikäyntejä tai ryhmäliikuntaa 20 % alennuksella. Jos sinulla ei vielä ole Lohjan Liikuntakeskuksen älykorttia, niin saat sen tällöin maksutta. Passin ei tarvitse olla täysi, jotta voit käyttää edun.

Jos passisi täyttyy ennen maaliskuun loppua, voit halutessasi ostaa uuden passin ja kerätä siihen leimoja.

Mistä voin ostaa liikuntapassin?

Liiku kesäksi kuntoon -passit ovat myynnissä Virkistysuimala Neidonkeitaan ja Sporttikeskus Tennarin kassoilla 1.3.2019 alkaen.

Voinko käyttää passin esimerkiksi ryhmäliikuntakertoja vesiliikuntaan?

Liikuntapassiin on määritelty, montako kertaa siihen kuuluu minkäkinlaista liikuntaa, eikä niitä voi vaihtaa muuksi.