Puistojumpat

Lohjan puistojumpat 3.6. – 26.8.2019

Aurlahden rannan jumppatarjonnasta vastaa tänä kesänä Lohjan Liikuntakeskus, Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplico ja StudioFlo. Lisäksi jumppaa järjestetään Karjalohjalla, jossa ohjauksesta vastaa MLL Karjalohja. Varusteiksi kaikille tunneille kannattaa ottaa oma jumppa-alusta ja juomapullo. Puistojumppiin pääsee 5 € kertamaksulla, joka maksetaan käteisellä paikan päällä. Tunneille ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.

Lohjan Liikuntakeskuksen salijumppa-vuosikorttilaiset pääsevät kaikille tunneille, näyttämällä ohjaajalle vuosikorttiin liitettävää Aurlahti-passia, jonka vuosikorttilaiset voivat lunastaa erikseen Neidonkeitaan tai Tennarin asiakaspalvelupisteestä 21.5. alkaen. Lisätiedot www.facebook.com/LohjanPuistojumpat2018 Järjestäjien nettisivut, www.lohjanliikuntakeskus.fi, www.aplico.fi, www.xym.fi, www.studioflo.fi

Mahdolliset tiedotteet, peruutukset/muutokset tunteihin voi käydä katsomassa Facebookista.

3.6.–26.8. Maanantaisin klo 18.00–18.55 Lavis® -lavatanssijumppa/Lohjan Liikuntakeskus Oy

Lavis on hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, jota tanssitaan ilman paria. Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja kuten humppa, valssi, polkka, foxi, salsa, jenkka, rock/jive, cha cha ja samba. Lavis-lavatanssijumpan tanssiaskeleet ja koreografiat ovat helppoja, joten tunti sopii kaikille.

* Sateen sattuessa tunti pidetään Harjun koulu, Toivonkatu 2

4.6.–18.6. Tiistaisin klo 10.00–10.45 Bailamama®Baby/Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplico

Tehokasta ja palauttavaa liikuntaa, jossa huomioidaan sekä tuetaan vauvan yksilöllistä kehittymistä. Vauvan suositusikä 0-1v. Jumpatessa vauva on paljon sylissä ja lattialiikkeissä lasketaan patjalle/pyyhkeelle.

* Sateen sattuessa tunti pidetään Aplicolla, Ratakatu 24

12.6.- 7.8. Keskiviikkoisin klo 18.30–19.15 Ranta Zumba®/Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplico ja Studio Flo

Kesän Zumba® yhdistää latinorytmit ja kuumimmat tanssityylit ja hitit. Rytmikäs tanssitunti, jossa rasva palaa vastustamattoman mukaansa tempaavalla tavalla. Zumba on liikuntamuoto, joka on sekä hauskaa että tehokasta! Sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille.

* Sateen sattuessa tunti pidetään Aplicolla, Ratakatu 24

6.6.–1.8. Torstaisin klo 9.15–10.00 Ranta-Yoga/Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplico

Mielen ja kehon yhteistyötä korostava ja kehon voimaa ja hallintaa lisäävä harjoitus. Aurinkotervehdykset ja Yoga flow -sarja nyt aamun auringon alla Lohjan järven rannalla. Hyvä tapa aloittaa lomapäivä tai jatkaa reippaana työn pariin. * Sateen sattuessa tunti pidetään Aplicolla, Ratakatu 24

5.6.–10.7. Keskiviikkoisin klo 18.00–19.00 Puistojumppa Karjalohjan koulun pihalla/MLL Karjalohja